Στο 5* Elysian Luxury Hotel & Spa βιώνουμε την απόλυτη εμπειρία πολυτελούς φιλοξενίας

Το ατμοσφαιρικό resort μας παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής

Το εντυπωσιακό Elysian Luxury Hotel
Το εντυπωσιακό Elysian Luxury Hotel

Στην καρδιά μιας ειδυλλιακής τοποθεσίας, το Elysian Luxury Hotel & Spa μας μυεί στη δική του φιλοσοφία διαμονής, με πρωταγωνιστές την πολυτέλεια και την άνεση.

Μόλις 5' οδικώς από την όμορφη Καλαμάτα - στον συνοικισμό Κορδία -, το πεντάστερο ξενοδοχείο απολαμβάνει μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο της Μεσσηνιακής θάλασσας.

κήπος πισίνα ξενοδοχείο Elysian Luxury Hotel & Spa
Ο κήπος και οι ιδιωτικές πισίνες του Elysian Luxury Hotel

Το σύγχρονο design του σε συνδυασμό με την ανέγγιχτη ομορφιά της φύσης που το περιβάλλει σας προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για τις πιο ξεχωριστές διακοπές σας. Ό,τι πρέπει για να ανακαλύψετε τη σύγχρονη πόλη της Καλαμάτας και τους μαγευτικούς προορισμούς της Μεσσηνίας.

Elysian Luxury Hotel & Spa
Απόλυτη χαλάρωση στην πισίνα του ξενοδοχείου

Elysian Luxury Hotel & Spa πισίνα
Η πισίνα του ξενοδοχείου

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και η κομψή αύρα του μας εξασφαλίζουν άνετη και πολυτελή διαμονή

Επιλέξτε ανάμεσα σε 44 πολυτελή δωμάτια και σουίτες με 22 ιδιωτικές πισίνες. Στο Elysian Luxury Hotel & Spa η εκλεπτυσμένη διακόσμηση κάθε δωματίου δίνει την αίσθηση της μοναδικότητας και στοχεύει στη διαμόρφωση του κατάλληλου περιβάλλοντος, όπου θα απολαύσετε θερμή φιλοξενία και ξεκούραση.

Διαμονή Elysian Luxury Hotel & Spa
Η Deluxe σουίτα του Elysian Luxury Hotel

Elysian Luxury Hotel & Spa
Η Junior σουίτα του Elysian Luxury Hotel

Elysian Luxury Hotel & Spa δωμάτιο διαμονή
Το Deluxe δωμάτιο του Elysian Luxury Hotel

Η αρμονία ανάμεσα στις απαλές αποχρώσεις και την εκλεπτυσμένη διακόσμηση δημιουργούν το ιδανικό καταφύγιο για απόλυτη χαλάρωση. Σε αυτό, συμβάλλει και η εντυπωσιακή θέα των δωματίων στους όμορφους κήπους του ξενοδοχείου με τις φωτισμένες πισίνες και στις επιβλητικές πλαγιές του Ταϋγέτου. Κορυφαία επιλογή αποτελεί η executive σουίτα με ιδιωτική πισίνα που θα απογειώσει την εμπειρία του "suite life" στην Καλαμάτα.

σουίτα ξενοδοχείο Elysian Luxury Hotel & Spa
Κομψή διακόσμηση για απόλυτη άνεση

Καλαμάτα ξενοδοχείο Elysian Luxury Hotel & Spa
Η Executive Σουίτα με ιδιωτική πισίνα

Ευεξία & αναζωογόνηση με θέα το απέραντο γαλάζιο

Οι καλοκαιρινές διακοπές στα καλύτερα τους, καθώς εδώ θα απολαύσετε το υδάτινο στοιχείο και τις ευεργετικές του ιδιότητες στο έπακρο! Δροσιστικές βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου, ή στην ιδιωτική πισίνα της σουίτας σας, απόλυτη χαλάρωση στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του σπα, καθώς και κολύμπι στη θάλασσα μπροστά από το ξενοδοχείο.

Elysian Luxury Hotel & Spa Καλαμάτα
Η εσωτερική πισίνα του Elysian Luxury Hotel

Η περιποίηση απογειώνεται με τα χαλαρωτικά μασάζ και τις αποτοξινωτικές θεραπείες σπα που σας προσφέρονται σε αυτό το μοναδικό μέρος. Επιλέξτε ανάμεσα σε θεραπείες χαμάμ, μασάζ, θεραπείες προσώπου, thermo spa, σάουνα και νιώστε την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο διαθέτει και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με υπερσύγχρονα μηχανήματα για μείνετε σε φόρμα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, καθώς και χώρο TRX & Yoga walls.

Elysian Luxury Hotel & Spa
Η πισίνα του ξενοδοχείου για δροσιστικές βουτιές με θέα τη θάλασσα

Elysian Luxury Hotel & Spa κήπος Καλαμάτα
Η ιδιωτική πισίνα και ο κήπος της σουίτας

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ένα πλούσιο ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα δροσερό πρωινό δίπλα στην πισίνα και φυσικά επισκεφθείτε το fine dining εστιατόριο του Elysian Luxury Hotel & Spa για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία.

Καλαμάτα Elysian Luxury Hotel & Spa εστιατόριο
Το υπέροχο εστιατόριο

Elysian Luxury Hotel & Spa Καλαμάτα εστιατόριο
Το εστιατόριο του Elysian Luxury Hotel

Διεθνείς σπεσιαλιτέ με μοντέρνες πινελιές, αναμεμιγμένες με φρέσκες τοπικές γεύσεις που μπορείτε να απολαύσετε όλη την ημέρα και το βράδυ στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου μας ή στον εξωτερικό χώρο κοντά στην πισίνα. Ο Executive Chef του Elysian Luxury Hotel & Spa, κος Φασουλής, προσφέρει επιλογές διεθνούς και Ελληνικής κουζίνας, με επιρροές από την Μεσογειακή διατροφή και τον πλούτο της Μεσσηνιακής γης.

Καλαμάτα Elysian Luxury Hotel & Spa
Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε το κοκτέιλ ή το κρασί σας

Elysian Luxury Hotel & Spa
Το εντυπωσιακό Elysian Luxury Hotel

Info