Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 19/9 με την Σελήνη στον Κριό

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
unsplash.com
unsplash.com

Ποια ζώδια θα έχουν μια καλή τύχη και ποια θα δυσκολευτούν με την ημέρα τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου (δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας).

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Κριός

Η Σελήνη, μία ημέρα μετά την έκλειψη του μήνα είναι στο δικό σου ζώδιο Κριέ, τονίζοντας άμεσα τις προσωπικές σου ανάγκες και φιλοδοξίες. Βέβαια η Πέμπτη με την αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρει στιγμές έντασης στις σχέσεις σου, είτε με φίλους, είτε με συνεργάτες ή τον/την σύντροφό σου. Παρόλα αυτά, η θετική όψη εξαγώνου της Σελήνης με τον Δία, σήμερα, σου προσφέρει μια ευκαιρία να επαναφέρεις την ισορροπία μέσα από ανοιχτή επικοινωνία και αισιοδοξία.

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να ανακαλύψεις όσα κρύβονται στο υποσυνείδητό σου, δημιουργώντας την ανάγκη να στραφείς προς τον εσωτερικό σου κόσμο. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη αυξάνει λίγο τις ανησυχίες σου για την καθημερινότητά σου και κάποιες υποχρεώσεις σου. Παρά τις προκλήσεις, της Πέμπτης το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία έρχεται να σου προσφέρει ένα θετικό άνοιγμα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις οικονομικές σου επιδιώξεις ή την αυτοεκτίμησή σου.

Δίδυμος

Δίδυμε, η Σελήνη στον Κριό, σήμερα Πέμπτη, ενεργοποιεί σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τον κοινωνικό σου κύκλο, τις φιλίες σου και τις ομαδικές σου δραστηριότητες. Κανονίζεις εξόδους και περνάς όμορφα. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί μια εσωτερική σύγκρουση, καθώς ενδέχεται να νιώσεις πως οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις ή οι φιλικές σου σχέσεις έρχονται σε αντίθεση με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Παρά τις προκλήσεις, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία έρχεται να φέρει φως και αισιοδοξία σε αυτό το σκηνικό.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη στον Κριό σε κάνει να ασχολείσαι με την επαγγελματική σου ζωή και τις φιλοδοξίες σου. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια μπορεί να φέρει και ένταση, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις ανάμεσα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και τις ανάγκες για ηρεμία και ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Τα καλά νέα προκύπτουν από το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία σου προσφέρει ευκαιρίες για πρόοδο και εξέλιξη.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η Σελήνη στον Κριό, σήμερα Πέμπτη, ενεργοποιεί τη δίψα σου για γνώση, περιπέτεια και προσωπική ανάπτυξη. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, είτε κυριολεκτικά μέσω ταξιδιών, είτε πνευματικά μέσω νέων γνώσεων και εμπειριών. Η αντίθεσή της με την Σελήνη φέρει μια εσωτερική σύγκρουση, ειδικά αν βρίσκεσαι σε μια φάση όπου οι πρακτικές ανάγκες ή οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε περιορίζουν. Παρά τις πιθανές δυσκολίες, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία προσφέρει ευκαιρίες για να ξεπεράσεις αυτά τα εμπόδια και να ανοίξεις νέους δρόμους στη ζωή σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί έντονα συναισθήματα και σε καλεί να εξετάσεις ζητήματα που αφορούν τη βαθιά σου ψυχολογική κατάσταση και τις συναισθηματικές σου ανάγκες Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει ένταση γύρω από οικονομικά θέματα ή ζητήματα κοινών πόρων, κάτι που ίσως προκαλέσει διαφωνίες με συνεργάτες ή συντρόφους. Βέβαια, η Πέμπτη με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία σε ωθεί να βρεις θετικές λύσεις μέσα από βαθύτερη κατανόηση και ανάλυση των αναγκών σου.

Ζώδια

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στον Κριό φέρνει έντονη ενέργεια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, εστιάζοντας σε ζητήματα που αφορούν τον σύντροφό σου ή στενές συνεργασίες. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, σήμερα Πέμπτη, φέρει εντάσεις στις σχέσεις σου, ειδικά αν υπάρχουν υποβόσκουσες διαφορές που δεν έχουν αντιμετωπιστεί στα προσωπικά ή ακόμη και τις εργασιακές σου συμφωνίες. Το θετικό είναι πως το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία προσφέρει ευκαιρίες για συμφιλίωση και πρόοδο μέσα από ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να εστιάσεις στην καθημερινότητά σου, την εργασία σου και την ευεξία σου. Παράλληλα, η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη προκαλεί ίντριγκα στη δουλειά σου ή ένταση στη σχέση σου με συναδέλφους σου. Επικρατεί λίγη ανισορροπία ανάμεσα στις δικές σου προσπάθειες και την ανταπόκριση που λαμβάνεις. Παρά τις εντάσεις, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία σου προσφέρει λύσεις και τη δυνατότητα να αισθανθείς ασφάλεια.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί τη δημιουργικότητά σου, τις προσωπικές σου χαρές και την ανάγκη σου να εκφραστείς. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, βέβαια, σε καλεί να δώσεις έμφαση σε σχέσεις που αφορούν τα παιδιά σου ή τον/την σύντροφό σου και να εξισορροπήσεις τις δικές σου με τις δικές τους ανάγκες. Αντίστοιχα, το εξάγωνό της με το Δία σου προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για να εκπλήξεις τα πλήθη, σήμερα Πέμπτη, δείχνοντας τον πραγματικό σου εαυτό.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη στον Κριό φέρνει ένταση και ενέργεια σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου, σήμερα Πέμπτη. Παρατηρούνται μικρές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο και καλό θα είναι να επικοινωνήσεις ανοικτά και με συμπόνια σε όσους αγαπάς. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη σε φέρει αντιμέτωπο και με αυξημένες υποχρεώσεις. Παρά τις εντάσεις, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία προσφέρει θετική ενέργεια και ευκαιρίες για συναισθηματική ανάπτυξη και ενίσχυση της οικογενειακής ζωής.

Υδροχόος

Σήμερα Πέμπτη, Υδροχόε, η Σελήνη στον Κριό φέρνει έντονη ενέργεια στην επικοινωνία σου και στις σχέσεις σου με τον κοντινό σου περίγυρο. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρει ένταση στην επικοινωνία σου, όμως σίγουρα οι συζητήσεις που κάνεις είναι γεμάτες νέες πληροφορίες που σε εξιτάρουν! Σα να μην έφτανε αυτό, το εξάγωνό της με το Δία αυξάνει τη δημιουργικότητά σου και βρίσκεις χρόνο για όσα πράγματα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

Ιχθύς

Σήμερα Πέμπτη, Ιχθύ, η Σελήνη στον Κριό φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου και την αίσθηση της αξίας σου. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη σε κινητοποιεί μέσα από εξωτερικούς παράγοντες να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων ή υποστήριξη από άλλους, σε ψυχολογικό επίπεδο. Παρά τις πιθανές δυσκολίες, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία σου προσφέρει ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη και πρόοδο.