«Αυτή είναι η πιο ζόρικη εβδομάδα του Αυγούστου!» - Τα 4 ζώδια που θα υποφέρουν

Μην πείτε ότι η Magic F'Ariel δεν σας το είπε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash
Unsplash

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως φαίνεται αυτή είναι η πιο ζόρικη εβδομάδα του Αυγούστου! Ενώ οι πλανήτες βρίσκονται σε φιλικά ζώδια, ταιριαστά μεταξύ τους, είναι ευνοϊκό το σύμπαν, ξαφνικά σα να μπαίνουν σφήνα ο ένας στα σχέδια του άλλου, υπάρχει μια ένταση μεταξύ τους! Καλά με τέσσερις πλανήτες ανάδρομους μέσα σε ένα μήνα, μην προσμένουμε σε θαύματα, εννοείται πως το μπουρίνι θα ξεσπάσει και έφτασε ο καιρός!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, στο μάτι του Κυκλώνα!

Ο κόσμος φορά ξανά τις μάσκες και φέρεται με τρόπο όχι και τόσο ωραίο. Ο Ερμής από τις 15/08 επιστρέφει στα Λιοντάρια, ανάδρομος, συνεπώς θίγεται το «εγώ» μας, το σωστό και το δίκαιο δεν υπάρχουν, μόνο γκρίνια και παραλογισμός. Ο Άρης και ο Δίας προκαλούν τις εντάσεις, ο Άρης και ο Κρόνος προκαλούν τα ξεσπάσματα, τις αντιδράσεις. Και ο Ερμής με τον Ουρανό, τα πείσματα και την ξεροκεφαλιά.

Είναι μέρες που αν δεν προσέξουμε, σχέσεις ζωής μπορεί και να χαλάσουν, έτσι επειδή.. Καμία λογική εξήγηση.. Μήπως λοιπόν, να το ξανά σκεφτούμε, όταν πάει να σκάσει το μπουρίνι; Πόσο κρατάει; 1 λεπτό; Τι είναι 1 λεπτό μπροστά στην αιωνιότητα;;;

Τουλάχιστον στο σύμπαν... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.