Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει Λιοντάρια, Ταύρους, Σκορπιούς και...

Η MagicF'Ariel αποκαλύπτει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
pixabay.com/Willgard Krause
pixabay.com/Willgard Krause

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μα αυτός ο Αύγουστος ησυχία δεν έχει, από αστρολογικής άποψης. Μια τόσο φλογερή Νέα Σελήνη, θα μπορούσε να φέρει νέα ξεκινήματα πολύ δυναμικά, αν το σύμπαν είχε καλύτερη διάθεση.

Τις ημέρες αυτές ο Ουρανός από τον Ταύρο, φτιάχνει τα δικά του τα μαγικά τα φίλτρα, τα μπερδεύει με του φεγγαριού και ξαφνικά το απρόβλεπτο πατάει φρένο, γιατί κάτι έχει ξωμείνει πίσω που πρέπει να τελειώσει. Δε γίνεται να αφήνουμε συνέχεια ανοιχτά μέτωπα παντού και για πάντα. Απρόβλεπτα συναισθήματα, αντιδράσεις, παράπονα, ότι βαστά ο καθένας στη ψυχή του, θα θελήσει να το εκφράσει, με ταπεραμέντο Λιονταρίσιο, συνεπώς έντονες οι επόμενες δεκαπέντε ημέρες.

Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στις σχέσεις, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, δεν πρέπει να ξεφύγει το πράγμα. Ο Ουρανός τραντάζει γερά το έδαφος, εμφανίζει φαντάσματα και με τη βοήθεια της ανάδρομης Αφροδίτης, είναι εκείνο το παρελθόν, που αποζητά απεγνωσμένα ένα closer!

Η Σελήνη λοιπόν «αισθάνεται» Λιονταρίσια, μαγεύει τον κόσμο με αυτό το συναίσθημα, υπάρχει έντονα το στοιχείο, θέλω, επιθυμώ, ποθώ, εκπληρώνω, ικανοποίηση. Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και... διαβάστε την συνέχεια εδώ.