Η Παραλία: Σούπερ αποκλειστικό - Χωρίζουν και φεύγει από τα Μάταλα

«Νομίζω ότι πλέον έχουμε διαφορετικά όνειρα και το καλύτερο είναι να χωρίσουμε»

Η Παραλία: Σούπερ αποκλειστικό - Χωρίζουν και φεύγει από τα Μάταλα

Ένας μεγάλος έρωτας φτάνει στο τέλος του στην σειρά Παραλία, αφού η σχέση της Μαρίας και της Ναταλί έχει φτάσει σε τέλμα. Οι δυο τους πλέον έχουν διαφορετικά «θέλω» και αποφασίζουν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Η Μαρία και η Ναταλί γνωρίστηκαν στην παραλία, έγιναν φίλες και αυτή η βαθιά φιλία έγινε κάτι πολύ περισσότερο, έρωτας. Οι δύο γυναίκες, και κυρίως η Μαρία που προέρχεται από μια κλειστή κοινωνία όπως τα Μάταλα, αψήφησαν τα πρέπει και ακολούθησαν την καρδιά τους. Η Μαρία μάλιστα επέβαλε την επιλογή της στον πατέρα της, τον Κώστα, ο οποίος έχοντας αδυναμία στην κόρη του, δέχτηκε την απόφασή της. Ο δυναμισμός της κόρης του φάνηκε και στο γεγονός ότι κατάφερε να γίνει κοινοτάρχισσα. Μόνο που αυτός ο νέος της ρόλος την έκανε να ξεχάσει γρήγορα την μποέμικη ζωή που έζησε στο κοινόβιο, με τη Ναταλί να προσπαθεί να την ακολουθεί αθόρυβα και να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

Όπως αποκαλύπτει η Κωνσταντίνα Γαρνέλη σε ρεπορτάζ της στο περιοδικό Tv24, η πρώτη ρήξη στη σχέση τους ήρθε όταν η Ναταλί ζήτησε από τη Μαρία να αποκτήσουν ένα παιδί και να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Κερασίας. Κάτι τέτοιο στα Μάταλα θα ήταν σκανδαλώδες και η Μαρία αρνήθηκε, γεγονός που πλήγωσε πολύ τη σύντροφό της. Η Ναταλί, πλήττοντας στο χωριό, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάνει κάτι για να επαναφέρει τη χαμένη της χαρά, κι αυτό ήταν να ανοίξει το Mermaid. Ομως κι εκεί η Μαρία έφερε τις αντιρρήσεις της καθώς ούσα πλέον κοινοτάρχισσα, κάτι τέτοιο θα έδινε λαβή να αρχίσουν τα κουτσομπολιά ότι για όλα τα κακά του τόπου φταίνε οι χίπηδες.

Οι δύο γυναίκες πλέον έχουν αρχίσει να απομακρύνονται και η Ναταλί δείχνει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά της. «Το ξέρεις πόσο σε αγαπώ. Θέλω να είμαστε μαζί αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει», της λέει η Μαρία. «Εσύ έχεις αλλάξει», είναι τα λόγια της Ναταλί που δείχνει απογοητευμένη. «Νομίζω ότι πλέον έχουμε διαφορετικά όνειρα και το καλύτερο είναι να χωρίσουμε», είναι τα λόγια της. Η Μαρία κλαίει και νιώθει συντετριμμένη, αλλά βλέπει πλέον το αδιέξοδο στη σχέση τους.

Η Παραλία: Η απόφαση του Δημητρού

Δείτε επίσης: H ΕΡΤ παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα: Οι σειρές, οι εκπομπές και ο ελληνικός τελικός της Eurovision

Ο Τόμι ξεκινά να εργάζεται στο ξενοδοχείο του Τουφεξή, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με τη δυσπιστία και την ειρωνεία της Φανής, η οποία τον βλέπει με καχυποψία εξαιτίας του παρελθόντος του ως χίπης και της σχέσης του με τον γιο της, τον Απόστολο. Λίγο αργότερα, ο Τόμι μαθαίνει από τη Ναταλί ότι σκοπεύει να φύγει οριστικά από τα Μάταλα. «Με τη Μαρία χωρίσαμε. Δεν υπάρχει κάτι να με κρατάει εδώ. Θα είναι δύσκολο να μείνω», του λέει και τον αγκαλιάζει. «Θα μου λείψεις πολύ. Φεύγεις τώρα που εγώ επέστρεψα», της απαντάει εκείνος. Στη συνέχεια η Ναταλί αρχίζει να αποχαιρετά τους υπόλοιπους φίλους της, γεμάτη συγκίνηση.

Η Παραλία: Σούπερ αποκλειστικό - Χωρίζουν και φεύγει από τα Μάταλα
Ο Τόμι λυπάται που αποχωρίζεται την φίλη του

Η Αναστασία είναι πολύ στενοχωρημένη γιατί φεύγει η καλύτερή της φίλη με την οποία μοιραζόταν τα πάντα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η σχέση του Δημητρού με τη Σοφί αρχίζει να παίρνει νέα τροπή​. Ετσι με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, ανακοινώνει ότι θέλει να αγοράσει το Mermaid για να το κρατήσει ανοιχτό και να ξεκινήσει μια νέα ζωή με την αγαπημένη του. Ομως αυτή η ανακοίνωση στον Διονύση προκαλεί ένταση μεταξύ τους, αφού ο αδελφός του δεν συμφωνεί με το σχέδιο αυτό και εκφράζει τις ανησυχίες του.