Bahar-Καινούργια αρχή 16/7: Το βραχιόλι που ανάβει φωτιές

Νέα δοκιμασία για την Μπαχάρ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar-Καινούργια αρχή 16/7: Το βραχιόλι που ανάβει φωτιές

Το ένα λάθος μετά το άλλο κάνει η Bahar και όλοι αρχίζουν να αποκτούν πρόβλημα μαζί της, ενώ και η ίδια καταλαβαίνει πως βάζει πια σε κίνδυνο ακόμα και τη δουλειά του γιου της. Αυτό την κάνει να πάρει μια απόφαση. Στο μεταξύ, η Παρλά συνεχίζει να εκβιάζει με τον τρόπο της τη Ρενγκίν για την παράνομη σχέση με τον Τιμούρ.

Ο Τιμούρ ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως η κόρη του είναι φίλη με την κόρη της ερωμένης του και απαιτεί από την Ουμάι να παρατήσει τη σχολή ζωγραφικής: «Εγώ δίνω λεφτά για να σπουδάσετε και μαθαίνω πως τελικά πας και κάνεις ζωγραφική; Θα σταματήσεις αύριο κιόλας και δεν ακούω κουβέντα», απαιτεί εκείνος και η κοπέλα καταρρέει. Είναι το όνειρό της η ζωγραφική. Η Μπαχάρ είναι στο πλευρό της και τη στηρίζει. Βέβαια ο λόγος που ο Τιμούρ δεν θέλει να κόρη του να πηγαίνει εκεί είναι για να μην αποκαλυφθεί η κρυφή του σχέση με τη Ρενγκίν.

Νέα δοκιμασία για την Bahar!

Το επόμενο πρωί η Μπαχάρ πάει στο νοσοκομείο και ο Εβρέν πάνω στον πανικό του τη ρωτάει πώς είναι η Ουμάι. Γρήγορα αντιλαμβάνεται το λάθος του και κοιτάζοντας τον Αζίζ Ουράς τον ρωτάει αν είναι καλά η αδελφή του. Την ίδια ώρα, σε μια άδεια αίθουσα ο Τιμούρ συναντάει τη Ρενγκίν και της υπόσχεται πως θα της έχει μια έκπληξη. Κι ενώ η οικογένεια Γαβούζογλου περνάει κρίση, στο νοσοκομείο φτάνει ο ισχυρός Τζιχάν Τασκεσκί τον οποίο θα αναλάβουν ο Εβρέν και ο Τιμούρ. Ο διευθυντής της κλινικής τούς προειδοποιεί:

Δείτε επίσης: Ντεμέτ Εβγκάρ: «Θα έδινα το συκώτι μου χωρίς να το σκεφτώ» - Η Τουρκάλα πρωταγωνίστρια του Bahar-Καινούργια ζωή "σπάει" την σιωπή της για πρώτη φορά

«Η προτεραιότητά σας είναι ο Τζιχάν Τασκεσκί και πρέπει πάση θυσία να μείνει ευχαριστημένος από το νοσοκομείο μας». Ο ισχυρός άντρας φτάνει στο νοσοκομείο με ελικόπτερο και απέξω περιμένουν κάμερες. Θα πρέπει όλα να γίνουν κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο Τζιχάν δεν είναι εύκολος άνθρωπος και αυτό κάνει τους γιατρούς Εβρέν και Τιμούρ να φτάνουν στα όριά τους, αν και ψάχνουν λύση για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει. Η Σερέν ανακαλύπτει ένα λάθος που έκανε η Μπαχάρ και αρχίζει να της φωνάζει μπροστά σε όλους:

«Προσπαθείς να σκοτώσεις τον ασθενή; Αλλη φορά δεν θα δώσεις από μόνη φάρμακο σε κανέναν», της λέει, φέρνοντας και τον Αζίζ Ουράς σε δύσκολη θέση καθώς δεν μπορεί να υπερασπιστεί τη μητέρα του. Ο Τιμούρ μαθαίνει τι έχει γίνει και αποφασίζει να στήσει παγίδα στην Μπαχάρ χρησιμοποιώντας τον Τζιχάν. Εκείνος της φέρεται άσχημα, αλλά η Μπαχάρ έχει βάλει σκοπό να τον κερδίσει. Στο μεταξύ, η Ρενγκίν περιμένει την κόρη της για φαγητό σ’ ένα εστιατόριο, αλλά εκείνη δεν εμφανίζεται, ενώ δεν απαντάει και στα τηλέφωνα. Τότε η γιατρός αποφασίζει να την ψάξει παντού, ενώ ο Τιμούρ πάει κοντά της.

Στο μεταξύ, ένας δημοσιογράφος μπαίνει κρυφά στο νοσοκομείο και ψάχνει τον Τζιχάν, ενώ η Γκιουλτσιτσέκ, η μητέρα της Μπαχάρ, βλέπει τη Νεβρά με συνοδό. Κι ενώ όλοι ψάχνουν την Παρλά, εκείνη είναι στο σπίτι του Τιμούρ και της Μπαχάρ. «Δεν καταλαβαίνω, τι σχέδιο έχει; Γιατί το κάνει αυτό;», ρωτάει με αγωνία ο Τιμούρ τη Ρενγκίν. Το βράδυ ο Τιμούρ γυρίζει την Παρλά σπίτι της και της λέει: «Θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις να παίζεις μαζί μας» και εκείνη του απαντάει: «Γιατί εσύ τόσα χρόνια δεν παίζεις παιχνίδια πίσω από την πλάτη της μαμάς μου;». Και συνεχίζει: «Μείνε μακριά κι από εμένα και από τη μητέρα μου», τον προειδοποιεί, ενώ μετά μιλάει σκληρά και στη Ρενγκίν:

«Σ’ αυτό το σπίτι υπάρχει οικογένεια, μητέρα, μπαμπάς, δύο παιδιά! Οικογένεια! Κι εσύ κάθεσαι και περιμένεις τόσα χρόνια να χωρίσει! Σε κοροϊδεύει».

Το βραχιόλι που ανάβει φωτιές

Η Μπαχάρ ανακαλύπτει την απόδειξη από το πανάκριβο βραχιόλι που έκανε δώρο ο Τιμούρ στη Ρενγκίν. Ετσι ο Τιμούρ αναγκάζεται να αγοράσει το ίδιο και στη γυναίκα του για να καλυφθεί. Η Ρενγκίν όταν το βλέπει στα χέρια της Μπαχάρ ζητά εξηγήσεις από τον εραστή της. Στο μεταξύ, ο Τζιχάν μαθαίνει πως έχει καρκίνο και ανοίγει την καρδιά του στην Μπαχάρ. Ομως, ο δημοσιογράφος που έχει μεταμφιεστεί σε γιατρό απαθανατίζει τη στιγμή και τη δίνει στη δημοσιότητα. Αυτό κάνει έξω φρενών τον Τζιχάν που κατηγορεί την Μπαχάρ! Χάνει τις αισθήσεις του και αμέσως προσπαθούν να τον επαναφέρουν. Τη στιγμή που η Μπαχάρ του κάνει ΚΑΡΠΑ, βλέπει το ίδιο βραχιόλι με το δικό της στο χέρι της Ρενγκίν. Και οι υποψίες μπαίνουν για τα καλά στο μυαλό της. Μόνο που η Ρενγκίν θυμώνει με τον Τιμούρ και του πετάει το βραχιόλι, έτσι η Μπαχάρ πιστεύει πως μάλλον έκανε λάθος.