Παγιδευμένοι 27/5: Απόψε η κηδεία του Σταύρου - Στιγμές ανείπωτου θρήνου και πόνου

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι 27/5: Απόψε η κηδεία του Σταύρου - Στιγμές ανείπωτου θρήνου και πόνου

Το βράδυ της Δευτέρας 27/5 στο κανάλι του ΑΝΤ1 θα προβληθεί ένα νέο επεισόδιο της σειράς "Παγιδευμένοι" και σε αυτό θα προβληθεί η κηδεία του Σταύρου κατά την οποία ένα δυσάρεστο νέο θα βγει στη φόρα και θα ανατρέψει τα δεδομένα (δείτε εδώ και το επεισόδιο της Τρίτης 28/5).

Τι θα δούμε απόψε 27/5 στους Παγιδευμένους - Επεισόδιο 61

Ενώ οι έρευνες για τον δολοφόνο του Σταύρου φαίνεται να οδηγούν σε αδιέξοδο, ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να συνάψει συμφωνία με τον ίδιο τον...διάβολο, προσπαθώντας έτσι να φτάσει στα ίχνη του εκτελεστή.

Ο Αλέκος δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του πρόταση στον Δημήτρη, η οποία για άλλη μια φορά θα τον φέρει αντιμέτωπο με τις αξίες και τα ιδανικά του.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Σταύρου και εν μέσω του θρήνου που βιώνουν όλοι, ο Αντώνης γίνεται προάγγελος κακών μαντάτων.

Το "αντίο" του Κίμωνα Κουρή μετά τον θάνατό του στη σειρά

Ο Κίμων Κουρής τις τελευταίες δύο σεζόν πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, στον ρόλο του εισαγγελέα Σταύρου, ο οποίος ερωτεύτηκε την Αγγελική, την ζήτησε γάμο και περίμενε να έρθει στη ζωή το παιδί τους. Παρόλα αυτά, ο χαρακτήρας του είχε άδοξο τέλος, αφού δολοφονήθηκε πριν προλάβει να κάνει όλα τα παραπάνω, γεγονός που σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό.

Αφού, λοιπόν, προβλήθηκε το επεισόδιο που εντοπίστηκε το πτώμα του, ο ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει και επίσημα το σίριαλ και τους τηλεθεατές, όπως και τον τηλεοπτικό Σταύρο, και έτσι προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Κίμων Κουρής: «Γνωριζόμαστε 20 χρόνια! Αισθάνομαι...» - Η εξομολόγηση για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τη δημιουργία οικογένειας

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συντελεστές των Παγιδευμένων και ένα πολυυυυ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγαπήσατε τον Σταύρο Μαυρίδη!!!! Εις το επανιδείν...», έγραψε χαρακτηριστικά, έχοντας πετάξει πια το κοστούμι του ρόλου του, ποζάροντας σε ξέγνοιαστος σε μία παραλία.