Το Ναυάγιο (5/12): «Φύγετε από μπροστά του» - Πυροβολούν τον Παντελίδη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (5/12): «Φύγετε από μπροστά του» - Πυροβολούν τον Παντελίδη

Στο σημερινό 5/12 επεισόδιο της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, η συνάντηση των θυμάτων του ναυαγίου εξελίσσεται όχι και τόσο ομαλά, με τον Παντελίδη να κάνει μια πολύ δελεαστική πρόταση στους συγγενείς των θυμάτων.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGΑ, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 34

Ο Γιώργης αναλαμβάνει να μιλήσει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη, αλλά η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη ανατρέπει τα πάντα. Κι αυτός είναι ο Μιλτιάδης Παντελίδης, η παρουσία του οποίου απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. «Τι θέλεις εσύ εδώ; Ποιος σου είπε να έρθεις;», θα τον ρωτήσει αρχικά ο Γιώργης και ο δαιμόνιος δικηγόρος θα του εξηγήσει πως ήρθε για να κάνουν όλοι μαζί μια κουβέντα φιλική. «Κανείς δεν θέλει να σε ακούσει, ούτε φυσικά θα δεχτεί κανείς τα λεφτά σου», θα συνεχίσει να του λέει ο δημοσιογράφος και ο Μιλτιάδης που βλέπει να μην έχει χρόνο στην διάθεση του θα αρχίσει να του μιλάει για την οικονομική στήριξη που θέλει να προσφέρει ο Βασιλείου στις οικογένειες των θυμάτων του ναυαγίου.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικές εξελίξεις στο Ναυάγιο: Της κάνει πρόταση γάμου, εκείνη δέχεται και μετά μαθαίνει πως είναι φονιάς

Την ίδια ο ώρα, ο Μιχάλης επανενώνει τον Πέτρο και την Ειρήνη και τους ζητά να ξεπεράσουν τους φόβους τους, σε μια συνάντηση που ξυπνά μνήμες και συναισθήματα. Ο Μάκης έρχεται αντιμέτωπος με τον Διονύση και είναι αποφασισμένος να τον τιμωρήσει γι’ αυτό που έκανε στη Λίνα, ενώ αυτή τρέχει να προλάβει το κακό. «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα έξω από το σπίτι της Λίνας είχα καταλάβει πως θέλεις να την εκμεταλλευτείς, σίγουρα όμως δεν πίστεψες πως θα με βρεις μπροστά σου, έτσι δεν είναι; Γι αυτό τη βοήθησες; Για να τη βιάσεις. Αν δεν την αφήσεις ήσυχη, από αυτή τη στιγμή θα φροντίσω να μάθει, όχι μόνο η αστυνομία, αλλά και ο κόσμος όλος τι κουμάσι είσαι», του ξεκαθαρίζει. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης γνωρίζει τη Θοδώρα, γεγονός που δε χαροποιεί καθόλου τη Μαρία που δεν θέλει αυτός ο άνθρωπος να έχει επαφή με τα παιδιά της.

«Καλύτερα να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από αυτόν τον άνθρωπο. Δεν μιλάνε και με τα καλύτερα λόγια για εκείνον στην Κρήτη», της αποκαλύπτει. Η Ελένη βρίσκει δουλειά και φέρνει τον Μιχάλη προ τετελεσμένου, ενώ ο Πέτρος μαθαίνει νέα των γονιών του και μέσα στην απελπισία του παίρνει μια ολέθρια απόφαση.