Καταιγιστικό είναι το σημερινό 30/6 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Σασμός. Μια εγκυμοσύνη θα ανακοινωθεί και επίσημα απόψε, ενώ από την άλλη θα παρακολουθήσουμε συγκινητικές σκηνές ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.
Οι σημερινές 30/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός
Επεισόδιο 163
Η Αργυρώ ζητά από την Καλλιόπη να κάνει υπομονή για την ονοματοδοσία του παιδιού κι εκείνη το δέχεται αλλά με τον όρο ότι, μέχρι να γίνει αυτό, να μην παντρευτούν με τον Αστέρη. Όλοι πιέζουν την Άσπα να τους πει τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Μύρο αλλά εκείνη αρνείται να αποκαλύψει. Εκμυστηρεύεται στον Παπά μια σκέψη της που τον αφήνει άναυδο. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Καλλιόπη αυτό με το οποίο κρατάει στο χέρι τον Μαθιό. Η Καλλιόπη το λέει στο Μαθιό κι εκείνος τρελαίνεται.
Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό – Τα δυο ζευγάρια που χωρίζουν στο φινάλε
Ο Αστέρης δίνει δαχτυλίδι στην Αργυρώ
Με τη βοήθεια του Τόλη, ο Αστέρης θα οργανώσει μια ρομαντική βραδιά στην Αργυρώ, στο σπιτάκι που βρίσκεται στο βουνό. Μια βραδιά που θα της ζητήσει και επίσημα να γίνει «κυρία Σταματάκη». Θα γονατίσει μπροστά της και θα της περάσει το δαχτυλίδι που επέλεξε σε κοσμηματοπωλείο που του υπέδειξε ο Παύλος και εκείνη δεν θα σταματήσει να το χαζεύει. Το ζευγάρι μετά την πρόταση θα κάνει έρωτα και ενώ μετά θα μιλούν για το ευτυχισμένο μέλλον που θα φτιάξουν για το παιδί τους, ένα τηλεφώνημα της γιαγιάς θα τους ταράξει. Η γιαγια΄Ειρήνη θα ενημερώσει την Αργυρώ πως ο μικρός Πετρής είναι ανήσυχος και έτσι θα αποφασίσουν με τον Αστέρη να επιστρέψουν στο πατρικό της για να κοιμηθούν. Η αλήθεια είναι πως ο πρωτότοκός τους μόλις δει τον πατέρα του θα ηρεμήσει στην αγκαλιά του και θα αποκοιμηθεί, γεγονός που θα ξετρελάνει την Αργυρώ!


">
">
">
">
">
">
">