Φάρμα – Έχουμε ζευγάρι από την πρώτη μέρα: Ήρθαν κοντά και αντέδρασαν μόλις είδαν την κάμερα

Έγινε η πρώτη προσέγγιση...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φάρμα – Έχουμε ζευγάρι από την πρώτη μέρα: Ήρθαν κοντά και αντέδρασαν μόλις είδαν την κάμερα

Φαίνεται πως στη «Φάρμα» υπάρχει ήδη ζευγάρι από την πρώτη μέρα, με τον Γιάννη και τη Μαρία να έρχονται πολύ κοντά. Οι δύο παίκτες, που από την αρχή έδειξαν να έχουν ιδιαίτερη χημεία, προσπάθησαν να απομονωθούν για λίγο, θέλοντας να περάσουν χρόνο μόνοι τους. Ωστόσο, η επιθυμία τους αυτή διακόπηκε από την παρουσία της κάμερας, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή τους.

Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από τις καθημερινές δοκιμασίες, ο Γιάννης και η Μαρία απομακρύνθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα για να μιλήσουν πιο ιδιωτικά, με εκείνον μάλιστα να ακουμπάει το κεφάλι του στο γόνατό της κι εκείνη να του χαϊδεύει το κεφάλι, νομίζοντας πως είναι μόνοι. Όταν όμως συνειδητοποίησαν ότι μια κάμερα ήταν στημένη έξω από τον χώρο όπου βρίσκονταν, η ενόχλησή τους ήταν εμφανής.

Δείτε επίσης: Φάρμα - Οι γυναίκες βούτηξαν στη λίμνη και οι άντρες έπαθαν πλάκα: «Πολύ ωραία σωματάκια»

Πώς αντέδρασαν βλέποντας την κάμερα της Φάρμας

«Είναι η κάμερα απ' έξω», του είπε η Μαρία με τον Γιάννη να σηκώνεται κατευθείαν και εκείνη να λέει απογοητευμένη: «Όχι ρε π…». Οι τηλεθεατές δεν άργησαν να σχολιάσουν τη σκηνή στα social media, με πολλούς να χαρακτηρίζουν τουλάχιστον... ύποπτη τη συγκεκριμένη κίνηση, αν και είναι νωρίς να μιλάμε για έρωτες στη Φάρμα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Γιάννης συστήθηκε στη φάρμα ως... γύπας και είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κορίτσια. «Περιμένουμε να έρθει το γυναικείο φύλο. 20 άντρες σε μία φάρμα τι θα κάνουμε;», δήλωνε στην έναρξη του αποψινού επεισοδίου με τους υπόλοιπους να σχολιάζουν ότι είναι «ερωτικός από μικρός». Παρά τις συνθήκες, όταν υπάρχει χημεία, όλα είναι πιθανά...