Φάρμα - Οι γυναίκες βούτηξαν στη λίμνη και οι άντρες έπαθαν πλάκα: «Πολύ ωραία σωματάκια»

«Είναι λίγο κριντζ αυτό»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φάρμα - Οι γυναίκες βούτηξαν στη λίμνη και οι άντρες έπαθαν πλάκα: «Πολύ ωραία σωματάκια»

Η νέα σεζόν της «Φάρμας» ξεκίνησε, με τον πήχη να ανεβαίνει πιο ψηλά από κάθε άλλη φορά. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσόρισε τους παίκτες σε μια ανανεωμένη και πιο απαιτητική εκδοχή του παιχνιδιού.

Μετά τον διαχωρισμό των ομάδων, και πριν καλά-καλά προλάβουν να γνωριστούν, «πράσινοι» και «γαλάζιοι» καλούνται να επιλέξουν τους αρχηγούς τους και να κατασκευάσουν δύο σχεδίες από το μηδέν. Η επόμενη ημέρα θα είναι καθοριστική για τη διαβίωσή τους στη Φάρμα, καθώς συμμετέχουν στην πρώτη -και ίσως σημαντικότερη- Δοκιμασία Επάθλου.

Δείτε επίσης: Φάρμα - Αυτοί είναι οι 20 παίκτες: Ο 50χρονος παππούς, η social media manager και εκείνος που έχει φοβία στις κότες

Φτιάχνουν σχεδίες στη Φάρμα και ετοιμάζονται για μπάνιο

Οι παίκτες καλούνται να διασχίσουν τη λίμνη, με τις σχεδίες που έφτιαξαν οι ίδιοι και να αντιμετωπίσουν όλα τα εμπόδια που θα συναντήσουν στην αντίπερα όχθη. Πριν απ' αυτό, ωστόσο, βρήκαν αφορμή να βουτήξουν στα δροσερά νερά, με τα πλάνα με μαγιό να προκαλούν ποικίλα σχόλια...

«Τα κορίτσια… Πολύ ωραία σωματάκια και όμορφες. Αυτό. Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα, είναι λίγο κριντζ αυτό», σημείωσε ενθουσιασμένος απ' το... οφθαλμόλουτρο ο Ιωάννης Σταμέλος στην κάμερα της Φάρμας, αλλά δεν θέλησε να προσθέσει περισσότερα.


Τι θα δούμε μετά το πρώτο αγώνισμα

Η νικήτρια ομάδα εισέρχεται στη Φάρμα με εξασφαλισμένη τη διαμονή της, ενώ η ηττημένη θα αναγκαστεί να χτίσει τα πάντα από την αρχή. Από την πρώτη κιόλας μέρα, οι παίκτες συνειδητοποιούν ότι στη Φάρμα, όπως και στη φύση, τίποτα δεν μένει ίδιο.