Survivor – Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση είναι γεγονός: «Φεύγω με μία βαλίτσα γεμάτη εικόνες»

«Το μυαλό μου είναι στη γυναίκα και τα παιδιά μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση είναι γεγονός: «Φεύγω με μία βαλίτσα γεμάτη εικόνες»

Η «διαβολοβδομάδα» στο Survivor δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες, με τους περισσότερους να ξεσπούν με διάφορους τρόπους και οι εντάσεις δεν λείπουν από το καθημερινό πρόγραμμα.

Ένας, ωστόσο, είχε δηλώσει ότι δεν ταιριάζει με το κλίμα του Survivor και το γεγονός ότι ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ήταν και η «χαριστική βολή» στη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης.

Ο Τάσος Πανάς αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor

Το είχε πει από την πρώτη μέρα και το έκανε... Ο Τάσος Πανάς ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν θέλει να συνεχίσει άλλο στο Survivor, τονίζοντας ότι θέλει να επιστρέψει στη γυναίκα του και στις κόρες του, που δεν φεύγουν από τις σκέψεις του.

«Δεν υπάρχει στρατηγική στην ομάδα μου. Από την αρχή βλέπουν ότι είμαι εδώ σαν σώμα, αλλά το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα, στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Σαν Survivor δεν έχω πρόβλημα στην επιβίωση, ούτε να αγωνιστώ, από την άλλη δεν συνάδει το μυαλό να είναι στην οικογένειά μου και το σώμα εδώ. Κάποια στιγμή θα είναι άδικο για την ομάδα μου και θα την κρεμάσω εγώ», σημείωσε αρχικά ο παίκτης του Survivor.

«Οπότε νομίζω ότι η ομάδα μου δεν σκέφτηκε εγωιστικά, αλλά με βοήθησε να πάει το σώμα μου εκεί που είναι το μυαλό μου. Δεν υπάρχει στρατηγική σε αυτό, μάλλον μεγαλοψυχία θα έλεγα», συμπλήρωσε ο Τάσος Πανάς.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, υπήρχαν και δεύτερες σκέψεις, στο τέλος ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor. Μάλιστα, ενώ θα είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί για την παραμονή του, δεν θέλησε να το κάνει: «Πολλές συγκυρίες με έφεραν στον Άγιο Δομίνικο και πολλές με τραβούν μακριά. Από την πρώτη μέρα έχω τράβηγμα στη μέση, υπερέκταση στο γόνατο, οι αστράγαλοι έχουν γίνει σαν του ελέφαντα».

«Δεν τα λέω αυτά για κάποιο λόγο, δεν σταμάτησα να αγωνίζομαι. Αλλά όσο εύκολα ήρθα, τόσο πάλι εύκολα θα φύγω. Η απόφασή μου έχει παρθεί και όσοι έχετε παιδιά με καταλαβαίνετε. Είναι μία αξέχαστη εμπειρία. Φεύγω με μία βαλίτσα γεμάτη εικόνες, δεν ξέρω ποιον να πρωτοευχαριστήσω, λυπάμαι που δεν έμεινα πολύ να παλέψω», κατέληξε ο Τάσος Πανάς.