Survivor – «Άστραψε και βρόντηξε» η Γεσθημανή: «Έχω μια αδερφή με αναπηρία... Αν υπάρχει Θεός βλέπει»

Ξέσπασε η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – «Άστραψε και βρόντηξε» η Γεσθημανή: «Έχω μια αδερφή με αναπηρία... Αν υπάρχει Θεός βλέπει»

«Τεντωμένα» είναι τα νεύρα στις δύο καλύβες του Survivor, με Τίγρεις και Αετούς να έρχονται σε σύγκρουση κατά μέτωπο, αλλά και μεταξύ τους. Μετά την πρώτη εβδομάδα η πείνα και η κούραση έχει αρχίσει να προκαλεί τσακωμούς.

Αυτή τη φορά η Γεσθημανή Κουτούζογλου ήταν εκείνη που βγήκε μπροστά, εξαπολύοντας ένα δριμύ «κατηγορώ» στη Γεωργία Γεωργοπούλου και αποκαλύπτοντας πάνω στα νεύρα της ότι έχει μία αδερφή με αναπηρία.

Δείτε επίσης: Survivor – Ένταση στην παραλία της εξορίας: Η Χριστιάνα τσακώνεται με όλους και όλη μέρα κοιμάται!

Το ξέσπασμα της Γεσθημανής στο Survivor

«Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους. Έχω μία αδερφή με αναπηρία και ξέρω να χειρίζομαι αυτές τις καταστάσεις και λίγο διαφορετικές συμπεριφορές. Κρατάμε αυτά τα δύο... Πήρε άπειρες ευκαιρίες από εμένα η Γεωργία και για ακόμα μία φορά προσπαθεί να με κάνει να βγω εκτός εαυτού, ένας άνθρωπος που μόνιμα θυματοποιείται», είπε αρχικά η Γεσθημανή.

«Όλοι έχουμε πρόβλημα λόγω της προσαρμογής μας στο νησί με το έντερό μας και πολλά άλλα πράγματα. Δεν κλαιγόμαστε, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Θυματοποιείται, λες και το κάναμε επίτηδες για να μην φάει η Γεωργία. Αν είναι δυνατόν, φτάνει! Θέλω την ηρεμία μου. Είναι το μοναδικό πράγμα που μου χαλάει την ηρεμία μου. Enough. Δεν θέλω καμία επαφή με αυτόν τον άνθρωπο», συνέχισε σε έντονο ύφος η παίκτρια του Survivor.

«Και μόνο το ότι μπαίνει στη διαδικασία αυτή και πάλι με επηρεάζει, πριν πάμε σε ένα αγώνισμα. Τρέμω από τα νεύρα μου και με αυτά που λέει. Αν είναι δυνατόν και αν υπάρχει Θεός βλέπει, αν αφήνουμε μία ολόκληρη εβδομάδα έναν άνθρωπο να μην τρώει», κατέληξε στο ξέσπασμά της η Γεσθημανή Κουτούτζογλου.