Survivor: Αυτοί είναι οι 21 παίκτες - Δείτε τα πρόσωπά τους για πρώτη φορά!

Φεύγουν αύριο για Άγιο Δομίνικο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Όπως νωρίτερα σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά μέσα από το Youweekly.gr οι 21 παίκτες του φετινού Survivor ετοιμάζονται να πετάξουν αύριο, Πέμπτη 5/9, στον Άγιο Δομίνικο όπου και θα παραμείνουν για τουλάχιστον 3 μήνες αυτή την φορά (δείτε εδώ μάλιστα ποιο θα είναι το έπαθλό τους στον πρώτο στίβο μάχης).

Ποιοι, όμως, είναι αυτοί οι 21 νέοι παίκτες; Το Youweekly.gr έχει και τα ονόματά τους αλλά και τις φωτογραφίες τους και σας τους δείχνει πρώτοι φορά! Να σημειωθεί πως 21 θα μπουν στο παιχνίδι, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα υπάρξουν εννοείται κι άλλες προσθήκες αλλά εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε...

Οι 21 νέοι παίκτες του Survivor

Τα κορίτσια

Χριστιάνα Γρηγοράσκου

Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου είναι γυμνάστρια, μία από τις πιο «καυτές» που υπάρχουν, με την ομορφιά της να είναι απαράμιλλη. Χάρη σε αυτήν, άλλωστε, είχε κερδίσει τον τίτλο Miss Fitness στα καλλιστεία Star Ελληνική Ομορφιά του Νίκου Μπάμπαλη το 2019.

Λατρεύει να διαβάζει βιβλία λογοτεχνίας, ψυχολογίας, αυτοβελτίωσης, αλλά και να ασχολείται με το fitness και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Χριστιάνα Γρηγοράσκου Survivor

Αγγελική Κατσίνη

Δημοσιογράφος στα αθλητικά από το 2016 και web TV hostess. Το 2021 έως το 2023 παρουσίαζε 2 εκπομπές στο YouTube για το κατάστημα ρούχων sneaker cage, όπου καλούσε κάποιους διάσημους καλλιτέχνες.

Τον Μάρτη του 24' ξεκίνησε την υποκριτική στη Θεατρική ομάδα "theater therapy"

Αγγελική Κατσίνη Survivor

Παρασκευή Κερασιώτη και Μαίρη Πετεινάρη

Παρασκευή Κερασιώτη Survivor

Την Παρασκευή την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Με καταγωγή από την Πάτρα και στο παρελθόν έχει βιώσει ρατσισμό για την Ρομά καταγωγή της. Το motto της Παρασκευής είναι το εξής: “Μην αφήνετε τα όνειρα να παραμένουν όνειρα”

Μαρία Κερασιώτη Survivor

Μαρία Λυμπεροπούλου

Η Μαρία Λυμπεροπούλου έχει σπουδάσει οικονομικά, είναι 23 ετών, ενώ λατρεύει τα ταξίδια, με την προσωπική της σελίδα στο Instagram να είναι μεγάτη με φωτογραφίες από κάθε μεριά της Ελλάδος και του πλανήτη γενικότερα. Επόμενος προορισμός; Άγιος Δομίνικος..

Μαρία Λυμπεροπούλου Survivor

Γεσθημανή Κουτουζόγλου

Γεσθημανή Κουτουζόγλου Survivor

Βίκυ Πετεινάρη και Μαίρη Πετεινάρη

Βίκυ Πετεινάρη Survivor

Τα πρώτα τους βήματα στην showbiz τα δύο κορίτσια τα έκαναν μέσα από τα Καλλιστεία Σταρ Ελληνική Ομορφιά, τα οποία διοργανώνει ο Νίκος Μπάμπαλης κάθε χρόνο. Συγκεκριμένα οι αδελφές Πετεινάρη ξεχώρισαν στα Καλλιστεία Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024, που διεξήχθηκαν πριν μερικούς μήνες στο Bolivar, που είχε και φέτος τη σφραγίδα του αεικίνητου Νίκου Μπάμπαλη.

Μάλιστα και οι δύο αδελφές κατάφεραν να εξασφαλίσουν κάποιον τίτλο. Συγκεκριμένα η Βίκυ Πετεινάρη αναδείχθηκε Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024 και η αδελφή της Μαρία Πετεινάρη αναδείχθηκε Σταρ TopModel.gr Ελληνικά Καλλιστεία... Τα δύο κορίτσια έχουν καταγωγή από την Καλαμάτα, μια πόλη που όπως φαίνεται δεν βγάζει μόνο ωραίο λάδι αλλά και πανέμορφα κορίτσια. Η Βίκυ Πετεινάρη ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ η αδελφή της Μαρία ξεκίνησε κι εκείνη τα πρώτα της βήματα, μέσα από τα Καλλιστεία του Νίκου Μπάμπαλη, όπου ξεχώρισε με τον τίτλο Miss top model.gr, ενώ είναι και βολεϊμπολίστρια.

Μαίρη Πετεινάρη Survivor

Στα κορίτσια θα είναι και η Λήδα Μυλωνά για την οποία δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω βρει social, αλλά θα επανέλθω.

Τα αγόρια

Nίνο Νικολαΐδης

Νίνο Νικολαΐδης Survivor

Τάσος Πανάς

Τάσος Πανάς Survivor

Ορφέας Γενκιανίδης

Ορφέας Γενκιανίδης Survivor

Αποστόλης Μιχαήλ


Μιχάλης Κονδυλάς

Ο Μιχάλης Κονδύλας είναι αριστούχος απόφοιτος των ΕΠΑΛ της Σύρου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία μεταφέρει τις εμπειρίες του από τα ταξίδια που πραγματοποιεί.

Δημήτρης Φασουλιώτης, Γιάννης Κέλι, Άγγελος Τσάκας, Βλαδίμηρος Σιηκκής, Γιάννης Ριγάκης, Γιάννης Γκριμανέλης, και Στέφανος θα είναι επίσης στο παιχνίδι για τους οποίους όμως δεν έχω βρει φωτογραφίες αλλά θα επανέλθω δριμύτερη!