Power of love: Χαμός στο διαδίκτυο με την Σωτηρία - «Μη μασάς, κράτα γερά»

Τι συμβαίνει στο σπίτι του έρωτα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Power of love: Χαμός στο διαδίκτυο με την Σωτηρία - «Μη μασάς, κράτα γερά»

Η Σωτηρία Δεμίρογλου ζει στη Θεσσαλονίκη και πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Σπούδασε νοσηλευτική γιατί της αρέσει να βοηθάει τον κόσμο, ωστόσο, ασχολείται με τα social media όπου έχει 96.000 followers στο Tik Tok και 11.000 Instagram. Μέσα από τις αναρτήσεις της θέλει να μεταδώσει χαρά και γέλιο στον κόσμο. Φέτος συμμετέχει στο Power of love του ΣΚΑΙ.

Έχει κάνει μία σχέση στη ζωή της και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην της. Θέλει ο σύντροφός της να είναι ειλικρινής, να τη σέβεται και να της δείχνει εμπιστοσύνη. Δεν πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Δε συγχωρεί την απιστία. Περιμένει από τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση ενώ εκείνη δείχνει το ενδιαφέρον της με "πειράγματα".

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο! Παίκτης που ψάχνει την αγάπη στο παιχνίδι έχει ήδη δεσμό - Αυτή είναι η σύντροφός του;

Γιατί όμως επικρατεί χαμός με την Σωτηρία του Power of love;

Μετά το gala όπου αποχώρησε η Μαρκέλλα, η Σωτηρία έχει βρεθεί στο στόχαστρο των συμπαικτριών της καθώς την υποστήριξε μετά τα όσα σημειώθηκαν ανάμεσα σε όλους μπροστά στην Κατερίνα Καραβάτου. Οι υπόλοιπες παίκτριες λοιπόν, ενοχλήθηκαν έντονα από τη στάση της.

Παρότι λοιπόν η Σωτηρία προσπάθησε να εξηγήσει την πλευρά της, οι υπόλοιπες δεν την άφησαν να μιλήσει - ειδικά η Νίκη - κάνοντας συνέχεια αναφορά στο πρόσωπό της. Στο twitter/X λοιπόν, έγινε χαμός με τους φανατικούς τηλεθεατές να στηρίζουν την Σωτηρία γράφοντας μεταξύ άλλων «Σωτηρία μη μασάς, κράτα γερά», ρίχνοντας πυρά στις υπόλοιπες παίκτριες.

Δείτε επίσης: «Έχω πληγωθεί πολύ» - Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της παίκτριας του Power of Love

Μάλιστα, η Νίκη για ακόμα ένα επεισόδια δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια. Έχει αναδειχθεί η πιο μισητή παίκτρια μέχρι στιγμές μέσα στο παιχνίδι εξαιτίας της συμπεριφοράς της απέναντι στις κοπέλες.