Χώρισε λίγο μετά το Survivor 2024: Ήταν μαζί 1,5 χρόνο τώρα!

Τίτλοι τέλους για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε πριν από 1,5 χρόνο περίπου, όταν δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες από τα ταξίδια τους. Μια στην Κωνσταντινούπολη, μια στη Ρόδο. Το - πρώην πια - ζευγάρι φαινόταν πως περνούσε πολύ καλά. Εκείνη, μάλιστα, τον στήριξε και στην απόφαση που πήρε να συμμετάσχει για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, φέτος!

Στο παιχνίδι του είχε στείλει και φωνητικά μηνύματα, στα έπαθλα επικοινωνίας, κι εκείνος φαινόταν αρκετά ευσυγκίνητος όταν αναφερόταν σε αυτή. Μετά την επιστροφή του, ωστόσο, από τον Άγιο Δομίνικο, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν και όπως αποκάλυψε σήμερα ο ίδιος, δεν είναι πια μαζί!

Χώρισε ο Αλέξης Παππάς, λίγο μετά το Survivor!

Αλέξης Παππάς
Αλέξης Παππάς

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ και τον Αστέρη Κασιμάτη ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε πως δηλώνει και πάλι εργένης!

Δείτε επίσης: Αλέξης Παππάς: Μετά το Survivor, στις πιο τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του Έλενα Αϊβαλή (Φωτογραφίες)

Εσύ έχεις κάνει τρέλες από έρωτα;

Νομίζω ότι όποιος δεν έχει κάνει τρελά πράγματα δεν έχει βιώσει το συναίσθημα του έρωτα.

Δεν είσαι πλέον μαζί με τη φωτογράφο Ελένη Αϊβαλή;

Όχι, δεν είμαι. Δεν θέλω να σχολιάσω όμως κάτι παραπάνω. Ας το αφήσουμε εδώ.

Αλέξης Παππάς-Ελένη Αϊβαλή
Αλέξης Παππάς-Ελένη Αϊβαλή

Έχεις ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή σου;

Όχι πάρα πολλές. Ο έρωτας και η αγάπη είναι έννοιες που ο καθένας τις εξηγεί με τον δικό του τρόπο. Για μένα η αγάπη έχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι και πόσο ευγενικός είσαι με τον άλλο.

Από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχουν πολλά στοιχεία που κάνουν κάποιον να αισθάνεται αυτή τη μαγική συχνότητα μέσα του, η οποία τον κάνει να αναρωτιέται τι του συμβαίνει.

Αυτό το «δεν ξέρω τι είναι αυτό» ίσως είναι η καλύτερη εξήγηση για το τι είναι η αγάπη. Και το «νιώθω ότι πετάω στα σύννεφα» ίσως είναι η κατάλληλη ερμηνεία για το τι είναι έρωτας.