Survivor highlights ημιτελικού: Ο χαμένος της βραδιάς, τα "γαλλικά" στον αέρα και η πίστα στο Γαλάτσι

Όσα είδαμε το βράδυ της Τρίτης 25/6

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights ημιτελικού: Ο χαμένος της βραδιάς, τα

Το βράδυ της Τετάρτης 25/6 πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor με τους 4 παίκτες θα δίνουν "μάχη" για ένα εισιτήριο στον μεγάλο τελικό. Έχουμε όλα τα highlights!

Όσα είδαμε στον ημιτελικό του Survivor

Οι... αργοπορημένοι της βραδιάς – Ποιοι παίκτες ήρθαν μόλις λίγα λεπτά πριν βγουν στον αέρα

Δείτε επίσης: Survivor - ημιτελικός: Η μία και μοναδική ηχηρή απουσία της βραδιάς - Ο πρώην πολυσυζητημένος παίκτης που έλειπε!

Μόλις ξεκίνησε ο Μεγάλος Ημιτελικός του Survivor 2024. Το παιχνίδι των ανατροπών φτάνει στο τέλος του, και για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει ψηφοφορία κοινού, αλλά όλα θα κριθούν στον στίβο μάχης. Δείτε εδώ εικόνες από την κατασκευή στο Άλσος Βεΐκου. Οι ανατροπές δεν έλειψαν και από... τις αφίξεις των παικτών, που κατέφτασαν στις θέσεις τους τις προηγούμενες ώρες με μερικές καθυστερήσεις.

Γενικά δεν υπήρχαν προβλήματα, με τους περισσότερους να φτάνουν στη συμφωνημένη ώρα, και αρκετά νωρίτερα από την προβολή του παιχνιδιού, καθώς θα έπρεπε να βρίσκονται στις θέσεις τους για να βγει το Survivor 2024 στον αέρα. Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις ξεκίνησε ο ημιτελικός, ο Γιώργος Λιανός εστίασε στην κερκίδα τους, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στους φιναλίστ.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Ημιτελικός: Δείτε πλάνα με την άφιξη του Γιώργου Λιανού στο Γαλάτσι και τους παίκτες

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις παραλίγο να χάσουν το προγραμματισμένο ραντεβού τους, καθώς έφτασαν μόλις πριν από λίγα λεπτά. Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη, τη σύζυγο του Στέλιου Χανταμπάκη, που εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, κατευθυνόμενη προς την κερκίδα των συμπαικτών της στο Survivor 2024.

Οι άλλοι δύο παίκτες του Survivor 2024 που άργησαν, ήρθαν μαζί μάλιστα, και πρόκειται για δύο φίλους που συζητήθηκαν. Η Μαρία Αντωνά και ο Νίκος Γκάνος έφτασαν λίγο πριν κλείσουν οι πύλες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Άλσος Βεΐκου, παρόλα αυτά οι συμπαίκτες τους τούς επιφύλασσαν μία ιδιαίτερα θερμή υποδοχή.

Έπαθαν πλάκα με τον πατέρα του Γιώργου Γκιουλέκα: «Διασταύρωση Κότσιρα και Βαμβακούλα»

Στο reunion που είχαν οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor με τους συμπαίκτες τους επικράτησε το αδιαχώρητο, αφού σε κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιανός «απηύδησε» και τους είπε πως μετέτρεψαν τον ημιτελικό σε... American bar.

Πρώτη προβλήθηκε η συνάντηση του Γιώργου Γκιουλέκα με τους γονείς του, Χριστίνα και Ηλία, καθώς και με τον αδερφό του Πέτρο. «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Πρώτη φορά λείπει τόσο πολύ απ' το σπίτι και μας έλειψε πολύ, ειλικρινά. Δεν πίστευα ότι θα μας λείψει τόσο!», δήλωσε ο κ. Ηλίας, που έκλεψε την παράσταση. Γυρνώντας στο Άλσος Βεΐκου, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε με χιούμορ πως είναι μία... διασταύρωση Γιάννη Κότσιρα και Νίκου Βαμβακούλα.

«Νόμιζα ότι βλέπουμε το καινούριο βίντεο κλιπ του Γιάννη Κότσιρα. Όταν έβγαλε το γυαλί, κατάλαβα ότι ήταν διασταύρωση Κότσιρα και Νίκου Βαμβακούλα. Αυτός ο άνθρωπος δικαιούται μία θέση παράγοντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον τρόπο που μιλάει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Οι αγκαλιές και τα φιλιά του Ντάνιελ Νούρκα με τη σύντροφό του, Στεφανία

Πριν πάρουν θέσεις, οι φιναλίστ έζησαν στιγμές συγκίνησης δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους. Φυσικά ένας από αυτούς, ο Ντάνιελ Νούρκα, είχε στο πλευρό του και τη σύντροφό του, Στεφανία.

Σημειώνεται πως o Ντάνιελ Νούρκα είχε ματώσει -κυριολεκτικά και μεταφορικά- σε κάθε έπαθλο επικοινωνίας, για μία ευκαιρία να ακούσει ένα ηχητικό μήνυμα από εκείνη. Φαντάζεστε, λοιπόν, τι ακολούθησε όταν πλέον την είχε μπροστά του. Ο φιναλίστ του Survivor 2024 έπεσε στην αγκαλιά της και τη φιλούσε, όπως φυσικά και σε εκείνη των γονιών του, Μπλερίνα και Φάνη.

«Άκουσα έναν βαθύ αναστεναγμό από τα κορίτσια, σαν γάτες έκαναν», σημείωσε με χιούμορ ο Γιώργος Λιανός. «Ήταν τρομερό το συναίσθημα, ειδικά μετά από πεντέμισι μήνες, που η μόνη σου επικοινωνία είναι κάτι που εσύ λαμβάνεις χωρίς να μπορείς να ανταποδώσεις. Είναι μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, αναρωτιέσαι αν αύριο θα ξυπνήσεις στην καλύβα», τόνισε από την πλευρά του ο φιναλίστ του Survivor.

O Φάνης Μπολέτσης έτρεξε στους γονείς του στο break: Fan της Δαλάκα ο μπαμπάς!

Ένα σχόλιο που έκανε ο πατέρας του Φάνη αναμένεται να συζητηθεί. Ο κ. Λουκάς είπε ο γιος του μπορεί να είναι καλός αγωνιστικά, έχει τα φόντα να κερδίσει στον τελικό του Survivor, προέβλεψε τελικό Survivor με Φάνη και Κατερίνα Δαλάκα, αλλά τόνισε ότι η αθλήτρια του στίβου είναι καλύτερη στο mindgame.

Άσχετα απ' αυτό το σχόλιο πάντως, ο Φάνης έτρεξε στην κερκίδα όπου κάθονται οι γονείς του στο break για να τους αγκαλιάσει για ακόμα μία φορά. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του youweekly.gr που βρίσκεται στο Άλσος Βεΐκου.

Αυτοί οι δύο πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και το πανηγύρισαν έξαλλα

Ακόμα και στον ημιτελικό του Survivor δεν έλειψαν τα απρόοπτα, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να τραυματίζεται νωρίς, «παγώνοντας» τους fans του στο Άλσος Βεΐκου και χαροποιώντας εκείνους της Κατερίνας Δαλάκα, στην οποία έπαιζε απέναντι.

Εμφανώς επηρεασμένος, ο Γιώργος Γκιουλέκας συνέχισε τον αγώνα και πάλεψε λιονταρίσια, μειώνοντας τη διαφορά που πήρε αρχικά η αντίπαλός του. Ωστόσο, τελικά δεν κατάφερε να προχωρήσει, με την Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει τελικά τη νίκη και να προχωράει στον αυριανό τελικό.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα να φτάσω στον τελικό σε ένα αγωνιστικό Survivor. Πολλοί είπαν ότι ήμουν σε τελικούς χωρίς να το αξίζω, οπότε πάλεψα και τα κατάφερα. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για το ποιος μπορεί να περάσει, στο κρίσιμο σημείο κράτησα την ψυχραιμία μου», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα που έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι αυτή θα είναι η τελευταία της χρονιά στο reality επιβίωσης.

«Σάρωσε» στη μονομαχία και σφράγισε το εισιτήριό του για τον τελικό: Τα «γαλλικά» στον αέρα

Γιώργος Γκιουλέκας και Ντάνιελ Νούρκα ξεκίνησαν στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς με τον δεύτερο να παίρνει το προβάδισμα και τον πρώην παίκτη των Κόκκινων Survivors να ισοφαρίζει σε 1-1 και να καταρρέει.

Δείτε επίσης: Survivor: Έχασε τη μάχη και τελικά δεν πέρασε τελικό - Πόσα λεφτά πήρε από το παιχνίδι ο Γιώργος Γκιουλέκας

Κάπου εκεί, ωστόσο, φαίνεται να τελείωσε η βραδιά για τον Γιώργο Γκιουλέκα, που μπορεί να μην παραδόθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί έναν «δαιμονισμένο» Ντάνιελ Νούρκα. Ο πρώην παίκτης τον Μπλε επικράτησε με εμφατικό σκορ, 5-1, και σφράγισε το εισιτήριό του για τον μεγάλο τελικό. Εκεί βρίσκονται η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης, που είχαν επικρατήσει των δύο συμπαικτών τους σε έναν δύσκολο αγώνα.

Ο Ντάνιελ τόνισε πως δεν σημαίνει κάτι αυτή η νίκη, με την έννοια ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι, και αν ήταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες, θα μπορούσε να έχει ηττηθεί εκείνος. Άλλωστε, ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν εκείνος που κέρδισε το αυτοκίνητο.

Ο Γιώργος Λιανός έφερε την κοπέλα του Ντάνιελ στο πλευρό του, πριν καληνυχτίσει το κοινό. Σημειώνεται βέβαια πως δεν πήγαν όλα ομαλά, αφού είναι ζωντανή η μετάδοση και ενδεχομένως να... ξεφύγουν ορισμένα «γαλλικά», με τον πατέρα του Γιώργου Γκιουλέκα και τον αδερφό του να του φωνάζει «Ρε μ...κα», κάτι που ακούστηκε και στον αέρα του ΣΚΑΪ.