Survivor 2024 – Η Δώρα Νικολή αφήνει αιχμές για τις ατομικές ψηφοφορίες: «Συνεννοήσεις γίνονταν και φαίνονταν...»

«Στην ουσία δεν είναι καθαρά ατομικό το παιχνίδι»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Η Δώρα Νικολή αφήνει αιχμές για τις ατομικές ψηφοφορίες: «Συνεννοήσεις γίνονταν και φαίνονταν...»

Ατομικό γίνεται από την επόμενη εβδομάδα το Survivor 2024, όπως ανακοίνωσε στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο (12/6) ο Γιώργος Λιανός, με τους εναπομείναντες παίκτες πλέον να μετρούν μέρες μέχρι να βρεθούν στο Άλσος Βεΐκου. Βέβαια, δεν έμειναν όλοι ικανοποιημένοι από αυτή την απόφαση, με την Δώρα Νικολή -που θα αγωνιστεί απόψε για την παραμονή της- να εκφράζει ορισμένες ενστάσεις σχετικά με το πόσο «ατομικό» ή όχι είναι τελικά το παιχνίδι.

Όπως τόνισε η παίκτρια των Μπλε στο Survivor 2024, ακόμα και τις προηγούμενες χρονιές υπήρχαν συνεννοήσεις, επομένως δεν υπάρχει λόγος να πιστέψει πως αυτό θα αλλάξει φέτος. Σύμφωνα με τη Δώρα Νικολή, οι αγώνες θα έχουν ενδιαφέρον βέβαια, καθώς κανείς δεν μπορεί να προστατευτεί, αλλά κάθε παίκτης θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη.

Δείτε επίσης: Survivor: 11 επεισόδια μέχρι το τέλος - Πότε θα γίνουν οι αγώνες για τα αυτοκίνητα και πότε θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Τα «καρφιά» της Δώρας Νικολή στην κάμερα του Survivor

«Από την ώρα που είπε ο Γιώργος Λιανός ότι αρχίζει το ατομικό, στο μυαλό μου έρχονται όλα τα προηγούμενα Survivor. Οι συνεννοήσεις που γίνονταν και φαίνονταν. Άρα στην ουσία δεν είναι καθαρά ατομικό το παιχνίδι. Όσους περισσότερους έχουμε από την ομάδα μας, τόσες περισσότερες ζωές έχουμε, αλλά είναι πέντε άτομα. Οπότε αν βγαίνουν οι τρεις ή τέσσερις υποψήφιοι, όσο και να θες να προφυλαχτείς από την ομάδα σου, δεν μπορείς», τόνισε η Δώρα Νικολή στην κάμερα του Survivor.

«Δεν είναι πολλά τα άτομα, ας πούμε 8 – 9, οπότε να μπορέσεις να προστατευτείς. Το ίδιο είναι αλλά όπως και να έχει, μπορεί ο ένας να βοηθήσει τον άλλον για να πάρει μια νίκη. Οπότε θα είναι πολύ ενδιαφέρον να το δούμε και αυτό», κατέληξε στην προσωπική της συνέντευξη στο Survivor η Δώρα Νικολή.