Survivor trailer 10/6: «Δεν το πιστεύει ο Φάνης» - Αυτό που θα συμβεί αύριο δεν θα το περιμένει κανείς!

Δεν έχει επεισόδιο απόψε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor trailer 10/6: «Δεν το πιστεύει ο Φάνης» - Αυτό που θα συμβεί αύριο δεν θα το περιμένει κανείς!

Η 23η τρίτη εβδομάδα του Survivor θα ξεκινήσει μία ημέρα αργότερα. Το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουνίου δεν θα προβληθεί καινούριο επεισόδιο, εξαιτίας των Ευρωεκλογών και έτσι την Δευτέρα 10/6 θα γίνει η επιστροφή μετά την αποχώρηση του Σταμάτη Ταλαδιανού (δείτε εδώ τι συνέβη στο ξενοδοχείο αφού έφυγε).

Το trailer έχει ήδη βγει στον αέρα και σύμφωνα με αυτό η κατάσταση ανάμεσα στον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Φάνη Μπολέτση είναι πολύ έντονη. Ο τελευταίος είναι στο στόχαστρο των κόκκινων όλο αυτό το διάστημα, καθώς τον έχουν κατηγορήσει μέχρι και για κλεψιά, αλλά το πρόβλημα έχει γίνει πιο προσωπικό πια, μεταξύ των δύο αντρών και φαίνεται πως δεν θέλουν να έχουν πια καμία σχέση.

Τι θα δούμε αύριο (10/6) στο Survivor

«Η αλήθεια είναι ότι η ανεκτικότητά του σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού έχει φτάσει στο φουλ. Νιώθω σαν ένα ποτήρι που απλά έχει φουλάρει», ακούγεται να λέει ο Γιώργος και αμέσως μετά προβάλλεται ένα απόσπασμα που τον δείχνει να τσαντίζεται όταν ο Φάνης τον λέει "Γιωργάκη".

«Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου. Είναι κουραστικό πλέον, είναι σαν εμμονή», λέει ο Μπολέτσης με την σειρά του έπειτα... Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, καλούνται όλοι να μπουν στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Αυτό που θα συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα θα κάνει τον συγκεκριμένο παίκτη να μείνει άναυδος, πιάνοντας το κεφάλι του! «Δεν το πιστεύει ο Φάνης», λέει ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο Φάνης Μπολέτσης που έχει εξοργίσει τους διάσημους - Γόνος γνωστής οικογένειας

Ποιοι θα φτάσουν μέχρι το τέλος τελικά; Σχεδόν όλοι οι παίκτες που έχουν μείνει πίσω στην Δομινικανή Δημοκρατίας είναι καλοί αγωνιστικά. Βέβαια, τελευταίος στα στατιστικά βρίσκεται ο Χριστόφορος Ταξίδης με 36,36% επιτυχία, με 4 νίκες και 7 ήττες στους 11 αγώνες που έχει παίξει.

Όσον αφορά όμως τους παίκτες που οδεύουν προς την τριάδα του τελικού, νομίζω τους γνωρίζουμε όλοι καθώς φαίνεται από τις επιδόσεις τους στα παιχνίδια.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά, η τριάδα είναι η εξής: Φάνης Μπολέτσης με ποσοστό 80%, Κατερίνα Δαλάκα με 68,89% και Γιώργος Γκιουλέκας με 63% είναι από τους καλύτερους αγωνιστικά παίκτες και πρώτοι στην κατάταξη με τις νίκες. Να σημειωθεί ωστόσο πως τα στατιστικά αυτά είναι από την πρώτη ημέρα που μπήκε ο κάθε παίκτης στο παιχνίδι.

Survivor spoiler