Masterchef 8 (4/6): «Είσαι στον τελικό!» - Ο πρώτος φιναλίστ και ο παίκτης που αποχώρησε στον Α' ημιτελικό

Τα δάκρυα των παικτών και η μεγάλη συγκίνηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (4/6): «Είσαι στον τελικό!» - Ο πρώτος φιναλίστ και ο παίκτης που αποχώρησε στον Α' ημιτελικό

Μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά ήταν αυτή για το Masterchef 8 την Τρίτη 4/6 με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν την πρώτη φάση του ημιτελικού, που γυρίστηκε στο νησί της Μυτιλήνης (δείτε εδώ τις ανατρεπτικές αποφάσεις της παραγωγής).

Όλοι θα περίμεναν πως από τους έξι εναπομείναντες παίκτες του πρώτου ημιτελικού θα αποχωρούσε ένας παίκτης. Οι κριτές ωστόσο, αποφάσισαν αν τα αλλάξουν όλα και συνολικά από τους δύο ημιτελικούς να αποχωρήσουν τρεις παίκτες.

Η απόφαση αυτή άφησε άφωνους τους παίκτες και ασφαλώς τους πείσμωσε να βάλουν τα δυνατά τους στη σημερινή δοκιμασία. Ας μιλήσουμε λοιπόν για τα ευχάριστα της βραδιάς. Η μπριγάδα που ξεχώρισε ήταν η μπορντό και μάλιστα ο παίκτης με το καλύτερο πιάτο, που πηγαίνει απευθείας στον τελικό με βαθμολογία 9/10 είναι ο Λευτέρης.

Ο παίκτης που πηγαίνει απευθείας στον τελικό του Masterchef 8

«Αρχικά μένω άφωνος, προσπαθώ να συγκρατηθώ, αμέσως μετά όμως δεν γίνεται. Φτάσαμε στον τελικό αλλά σαν τι; Σαν μπορντό. Δεν το έχω επεξεργαστεί, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, με λόγια δεν μπορώ να το περιγράψω. Χαίρομαι παραπάνω γιατί κατάφερα αυτό που ήθελα. Όχι να πάρω το εισιτήριο αλλά να τους βγάλω αυτό το συναίσθημα, την απλότητα στην πολυπλοκότητα», είπε ο Λευτέρης για την κατάκτησή του έχοντας ξεσπάσει σε κλάματα.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η άβολη ανακοίνωση σχετικά με τον παίκτη που θα αποχωρούσε από το Masterchef σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία. Η μπριγάδα που έχασε είναι η γκρι και έτσι Ηλίας, Χριστίνα και Κώστας ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο. Εν τέλει, εκείνος που διακόπτει το ταξίδι του στον διαγωνισμό μαγειρικής είναι ο Κώστας με τον Ηλία και τη Χρστίνα να ξεσπάνε σε κλάματα.