Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα 3/6 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Είχαμε έναν τραυματισμό, έναν αγώνα και έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 3/6 highlights του Survivor

«Δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν, οι δρόμοι μας έχουν χωριστεί» – Ο Φάνης Μπολέτσης “έσπασε” τη σιωπή του

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με μία εξομολόγηση από τον Φάνη Μπολέτση. Ο παίκτης των μπλε έχει “χτυπηθεί” πολλές φορές από τους κόκκινους με τα λόγια τους, όμως κάποια πράγματα που ειπώθηκαν τελευταία ήταν το κερασάκι στην τούρτα για εκείνον και έτσι πήρε κάποιες αποφάσεις.

Επέλεξε να τραβήξει μία εντελώς διαφορετική πορεία από τον Γιώργο Γκιουλέκα, κάνοντας λόγο για έναν “χωρισμό”. Οι δυο τους είχαν έρθει κοντά, ειδικά μετά την ένωση, αλλά η επίθεση που του έκανε ο τελευταίος τις προάλλες τον έκανε να καταλάβει πως δεν θα μπορέσουν να συνυπάρξουν ήρεμα και αυτό είναι και ο λόγος που αλλάζουν μέχρι και δρόμο όταν συναντιούνται.

«Όσον αφορά στη συζήτηση που κάναμε με τον Γιώργο και το γεγονός ότι με αποκάλεσε “κενό συναισθηματικά”, μάλλον δεν έχει την ενσυναίσθηση να καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι εκφράζονται διαφορετικά ή δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους μπροστά σε άλλους ή το οτιδήποτε. Προφανώς και με πείραξε, όπως και κάποιοι άλλοι χαρακτηρισμοί που με έχει αποκαλέσει. Ειδικότερα όταν έχουμε κάνει αρκετή παρέα και τον έχω στηρίξει. Αλλά νομίζω πλέον ότι αυτή είναι η κατάσταση, δεν θα αλλάξει, αλλά και ταυτόχρονα δεν θέλω να αλλάξει. Είμαι 27 χρονών, νομίζω ότι όποιος θέλει να είναι στη ζωή μου θα είναι. Δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν και οι δρόμοι μας νομίζω έχουν χωριστεί. Εγώ πηγαίνω δεξιά, αυτός αριστερά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler – Αυτοί οι 3 παίκτες κινδυνεύουν να φύγουν μέσα στις επόμενες ημέρες

Το ερωτικό μήνυμα που του έστειλε η Νεφισέ

Και μετά από αυτή την εξομολόγηση βρέθηκαν στο σημείο του αγώνα για την ομαδική ασυλία μαζί με τους Τούρκους παίκτες. Η Νεφισέ, η οποία πολιορκεί ερωτικά τον Φάνη έλειπε όμως λόγω ασθένειας, αλλά δεν ήθελε να τον αφήσει έτσι, γι’ αυτό του έστειλε ένα μήνυμα.

Πάνω σε μία μπαντάνα έγραψε μεταξύ άλλων: «Σ’ αγαπώ. Περίμενε με αύριο» και ζήτησε να της αφιερώσει μία νίκη του. Ο ίδιος, τότε, υποσχέθηκε πως θα το κάνει, με τους υπόλοιπους παίκτες να τον “πειράζουν” για το φλερτ του αυτό. Βέβαια, εκείνος τόσο καιρό κάνει αλλού αφιερώσεις.

“Πάγωσαν” όλοι – Σταμάτησε ο αγώνας για τον Γιώργο Γκιουλέκα

Ο αγώνας του Survivor ξεκίνησε με την Κατερίνα Δαλάκα να μένει εκτός λόγω του τραυματισμού της, μετά από απόφαση των γιατρών. Οι υπόλοιποι μπήκαν κανονικά στον στίβο μάχης και φυσικά δεν έλειψαν οι εντάσεις. Υπήρξε μία στιγμή που ο Ντάνιελ με τον Σταμάτη ξεκίνησαν να φωνάζουν μεταξύ τους, όμως έκαναν απλώς πλάκα.

Τα πρόσωπα όλων, ωστόσο, “πάγωσαν” όταν ένας ακόμη παίκτης τραυματίστηκε και ο Γιώργος Λιανός σφύριξε για τη λήξη του ματς. Ο Γιώργος Γκιουλέκας, συγκεκριμένα, την ώρα που έπαιζε ενάντια στη Δώρα και προσπάθησε να προσπεράσει ένα εμπόδιο, χτύπησε το χέρι του και όλοι φοβήθηκαν για το χειρότερο. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό παρόλα αυτά και έτσι ο αγώνας συνεχίστηκε αμέσως, με τον παίκτη των κόκκινων να μην αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Αυτοί κέρδισαν την 2η ασυλία της εβδομάδας

Για άλλη μία φορά το σκορ ήταν πολύ κοντά, όμως μία ομάδα ήταν αρκετά καλύτερη στον τελικό στόχο και έτσι κατάφερε να πάρει τη νίκη. 

Έφτασαν στο 10 – 11, με τους κόκκινους να έχουν το προβάδισμα και ενώ οι μπλε είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να το κάνουν 11 – 11 ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν, δεν τα κατάφεραν, καθώς ο Γιώργος Γκιουλέκας, παρά τον τραυματισμό του, έφερε τον τελευταίο πόντο για την ομάδα του.

Δύσκολο θα είναι, λοιπόν, για τους τέσσερις μπλε που έχουν απομείνει, αφού θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά ποιον θα πρέπει να ψηφίσουν. Οι αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr αναφέρουν πως θα βγάλουν στον τάκο τη Δώρα Νικολή, την οποία υποψιάζονται πως μεταφέρει πληροφορίες στην Κατερίνα Δαλάκα και δεν είναι και τόσο δεμένοι μαζί της…

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Ο αγώνας του Survivor ολοκληρώθηκε με τη νίκη των κόκκινων, με τον τελευταίο πόντο να έρχεται από τα χέρια του Γιώργου Γκιουλέκα. Έτσι, λοιπόν, αυτή η πλευρά, έφτασε ήρεμη στο συμβούλιο αυτή τη φορά, καθώς οι υπόλοιποι δύο παίκτες της ομάδας δεν θα έπρεπε να ψηφιστούν.

Δεν ισχύει, όμως, αυτό και για τους μπλε. Έχουν μείνει τρεις άντρες και μία γυναίκα και έπρεπε να σκεφτούν πολύ καλά πριν από την μάζωξη ποιον θα βγάλουν στον τάκο. Αποφάσισαν να το πάνε αγωνιστικά, εφόσον χρειάζονται δυνατούς παίκτες για να μπορούν να φέρνουν νίκες.

Έτσι, κατέληξαν πως πιο αδύναμη είναι η Δώρα Νικολή, η οποία για μία ακόμη φορά θα πρέπει να μονομαχήσει με τον Χριστόφορο Ταξίδη, που ψηφίστηκε χθες 2/6 μετά την ήττα των κόκκινων, αλλά και τον επόμενο που θα ψηφιστεί αύριο 4/6.