Survivor spoiler 29/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το νέο αγώνισμα και το έπαθλο της εβδομάδας

Το θέλουν περισσότερο, και φαίνεται

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler 29/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το νέο αγώνισμα και το έπαθλο της εβδομάδας

Το Survivor φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος του, αλλά οι ανατροπές δεν σταματούν. Αιφνιδιαστική, μεταξύ άλλων, υπήρξε και η υποψηφιότητα της Κατερίνας Δαλάκα (δείτε εδώ το βίντεο) με την ίδια να υποστηρίζει πως αγωνιστικά είναι ανώτερη του Γιώργου Γκιουλέκα.

Η ψήφισή της δεν αποτελεί θέμα συζήτησης μόνο στην καλύβα των Κόκκινων αφού στους Μπλε ο Σταμάτης δεν χάνει την ευκαιρία να «πειράξει» τη Δώρα για την υποψηφιότητα της φίλης της. Περιμένοντας τις αυριανές μονομαχίες, με υποψηφίους την Δώρα Νικολή, τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, τον Χριστόφορο Ταξίδη και την Κατερίνα Δαλάκα, οι δύο ομάδες μπαίνουν απόψε στο στίβο μάχης μαζί με τους All Star του τουρκικού Survivor για να διεκδικήσουν μαζί ένα σημαντικό έπαθλο. Ποια ομάδα το θέλει περισσότερο;

Δείτε επίσης: Survivor 28/5: «Τι πρόβλημα έχεις μαζί μου;» - Μούρη με μούρη Φάνης & Γκιουλέκας! Χαμός μετά το τέλος του αγώνα

Οι νικητές του αποψινού επάθλου στο Survivor

Κόκκινοι και Μπλε συναντιούνται ξανά στους στίβους μάχης, και παρότι σήμερα δεν παίζουν για την ασυλία, τα έπαθλα έχουν εξίσου μεγάλο αντίκτυπο, καθώς προσφέρουν ψυχολογικές ανάσες στους εκάστοτε νικητές. Μετά το χθεσινό σοκ από την υποψηφιότητα της Δαλάκα, οι Κόκκινοι επανέρχονται και είναι εκείνοι που θα αποχωρήσουν με τη νίκη. Μένει να δούμε αν αυτή η εξέλιξη πρόκειται να αλλάξει το δυσάρεστο κλίμα στην ομάδα τους ή τελικά δεν θα κάνει σημαντική διαφορά.

Η Κατερίνα Δαλάκα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor δεν έκρυψε την πικρία της για το γεγονός ότι οι συμπαίκτες της επέλεξαν να στείλουν στον τάκο εκείνη κι όχι τον Γιώργο Γκιουλέκα, την δεύτερη επιλογή που είχαν. Είπε ότι δεν το περίμενε καθόλου και ότι είναι πιο πάνω αγωνιστικά από τον Γκιουλέκα είπε. Κι αυτές μάλλον ήταν και οι τελευταίες κουβέντες προς τους συμπαίκτες της μιας κι από ότι μαθαίνουμε, από εκείνη την ώρα η Κατερίνα έχει απομακρυνθεί αρκετά από την ομάδα της.