Survivor 14/5: Κι όμως - Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στενεύουν τα περιθώρια...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 14/5: Κι όμως - Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 14/5 και ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού. Οι κόκκινοι, εκεί που ήταν έτοιμοι να πάρουν μία ανάσα και να νικήσουν τους μπλε, τελικά έχασαν και έτσι κλήθηκαν να ψηφίσουν ξανά κάποιον δικό τους προς αποχώρηση, με τις επιλογές να είναι πολύ λίγες πια!

Η Δώρα Νικολή βγήκε πρώτη στον τάκο, παρόλο που έχει ανέβει αγωνιστικά, ενώ ο Χριστόφορος Ταξίδης ακολούθησε, μιας που είχε φέρει πιο λίγες νίκες σε σχέση με τους υπόλοιπους το τελευταίο διάστημα. Η πρώτη έφερε κάποιες αντιρρήσεις, ενώ ο δεύτερος όχι, γιατί γνωρίζει πως δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Ποιος είναι ο επόμενος;

Δείτε επίσης: Χρήστος Δάντης: Έκανε πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Έδειξε live το μαύρο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor

Τη δική του μάχη για να παραμείνει για μία ακόμη εβδομάδα στο παιχνίδι, λοιπόν, θα πρέπει να δώσει, όπως φανερώθηκε από την κάλπη, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Ερωτευμένος με παίκτρια του ριάλιτι ο Γιώργος Γκιουλέκας;

Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να κάνει μίξη του ελληνικού με του τουρκικού Survivor έφερε και νέους έρωτες στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι ένα παιδί που δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα μέσα στο Survivor, αφού μέχρι τώρα ήταν ένα ήσυχο παιδί που δεν τραβούσε την προσοχή πάνω του για... ερωτικούς λόγους.

Όπως έχουμε παρατηρήσει και στα δύο επεισόδια που έχουν γνωριστεί Έλληνες και Τούρκοι παίκτες, ο Γιώργος Γκιουλέκας έχει δαγκώσει την λαμαρίνα με την Αλέινα. Που τον χάνεις που τον βρίσκεις σχολιάζει συνέχεια τη νέα συμπαίκτριά του στους στίβους μάχης και δείχνει να την έχει πατήσει.

Μάλιστα η καψούρα του Γιώργου Γκιουλέκα δεν έχει περάσει απαρατήρητη, τόσο από τους άλλους παίκτες, όσο και από τον Γιώργο Λιανό, οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει να τον πειράζουν.

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Γιώργος Γκιουλέκας έχει... διαβάστε την συνέχεια εδώ.