Survivor 2024: Ο Γιώργος Γκιουλέκας ή ο Χριστόφορος Ταξίδης ήταν ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Η ψήφος ήταν ομόφωνη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Ο Γιώργος Γκιουλέκας ή ο Χριστόφορος Ταξίδης ήταν ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Μεγάλη έκπληξη στην κάλπη του Survivor με τους Κόκκινους να καλούνται να ψηφίσουν τον 4ο υποψήφιο για αποχώρηση από την ομάδα τους αυτήν την εβδομάδα. Ουσιαστικά έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Χριστόφορο Ταξίδη, αφού οι υπόλοιποι άντρες της ομάδας ήταν είτε τραυματίες, είτε... υποψήφιοι. Να σημειωθεί ότι αυτήν την εβδομάδα έχασαν και τους τέσσερις αγώνες ασυλίας, κάτι που έχει φέρει βαρύ κλίμα στην ομάδα, γκρίνιες και εντάσεις.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας βρέθηκε στο επίκεντρο, καθώς νωρίτερα στο αποψινό (20/3) επεισόδιο είχε ζητήσει να αποχωρήσει από τον αγώνα ασυλίας, μαζί με τον Γιάννη Περπατάρη, επικαλούμενος ενοχλήσεις στο πόδι του. Ακολούθησε ένταση, διακόπηκε ο αγώνας, με έναν έντονο τσακωμό να ακολουθεί ανάμεσα στους δύο παίκτες και τη Δώρα Νικολή. Το μέρος τους πήρε ο Τζέιμς Καφετζής.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - ΧΑΜΟΣ στον αέρα, διακόπηκε ο αγώνας ασυλίας και δύο παίκτες αποχώρησαν

Η ένταση μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο, με τους Κόκκινους να στήνουν στον τοίχο τον Γιώργο Γκιουλέκα, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή πριν από την κάλπη τον ρώτησαν αν ήθελε να ψηφιστεί, καθώς ήταν ξεκάθαρα ενοχλημένος από τη στάση της ομάδας του..

4ος υποψήφιος για αποχώρηση στο Survivor ο Χριστόφορος Ταξίδης

Κι όμως, ενώ θα περίμενε κανείς ότι μετά απ' όσα προηγήθηκαν θα έπαιρνε τις περισσότερες ψήφους ο Γιώργος Γκιουλέκας, οι Κόκκινοι επέλεξαν παμψηφεί τον Χριστόφορο Ταξίδη για 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως ξεκαθάρισαν οι περισσότεροι, πηγαίνοντας στην κάλπη, αυτή είναι η τελευταία φορά που δίνουν μία ευκαιρία σε κάποιον συμπαίκτη τους που είναι καλό αγωνιστικά, αλλά δείχνει τέτοια συμπεριφορά.

Πέρα από τον Χριστόφορο Ταξίδη, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Γιάννης Περπατάρης θα παλέψουν για την παραμονή τους στο Survivor.