Survivor 2024: «Το σκέφτομαι να φύγω...» - Δεύτερος Λαμάι; Δύσκολες ώρες για τους μαχητές

Χαμός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Το σκέφτομαι να φύγω...» - Δεύτερος Λαμάι; Δύσκολες ώρες για τους μαχητές

Μετά το τέλος του αποψινού (7/2) αγώνα του Survivor, τον οποίο έχασαν οι μαχητές, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να τους κάνει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την συναισθηματική τους κατάσταση που έχασαν και μια χορταστική μερίδα φαγητού, αλλά και για το γεγονός πως σε λίγο θα χάσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Γι' αυτό, συγκεκριμένα, μίλησαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Rob James Seymour, ο Γιάννης Περπατάρης και ο Φάνης Μπολέτσης. Ο πρώτος δήλωσε απογοητευμένος, ο τρίτος τόνισε πως δεν σκέφτεται τι θα συμβεί, αλλά ο δεύτερος επισήμανε πως σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, εκτός εάν τα παρατήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα όπως είχε κάνει και ο Σωτήρης Λαμάι (δείτε εδώ το σκηνικό).

Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor;

«Δεν είμαι και στα καλύτερά μου ψυχολογικά. Λογικό είναι αυτό», είπε αρχικά ο Rob και ο Γιάννης ανέφερε: «Το σκέφτομαι να φύγω κιόλας... Θα το δούμε». «Δεν έχει περάσει καθόλου από το μυαλό μου. Ζω το σήμερα. Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος», σημείωσε με τη σειρά του ο Φάνης.

Εμείς, βέβαια, στο youweekly.gr γνωρίζουμε τι θα συμβεί (δείτε εδώ).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σταμάτης, ο οποίος λόγω τραυματισμού του, είναι απλός παρατηρητής αυτό το διάστημα, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ, εξέφρασε τα παράπονά του για τον Γιάννη Περπαταρη, λέγοντας πως έχει άσχημη συμπεριφορά από τότε που ψηφίστηκε και συνεχώς ξεσπά στους συμπαίκτες του ακόμη κι αν δεν φταίνε, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.