Survivor trailer 21/1: Δύσκολες ώρες για τον Αλέξη Παππά - Σε πολύ άσχημη κατάσταση

Η εισβολή 4 νέων παικτών και η αποκάλυψη ''βόμβα'' της Μαρίας Αντωνά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor trailer 21/1: Δύσκολες ώρες για τον Αλέξη Παππά - Σε πολύ άσχημη κατάσταση

Νέο επεισόδιο ξεκινάει από αύριο Κυριακή 21/1 στο Survivor 2024 με τις εξελίξεις από τον Άγιο Δομίνικο να είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Προσθήκες, στεναχώριες, δυνατοί αγώνες αλλά και ανατρεπτικές αποκαλύψεις είναι μόνο λίγα από όσα θα παρακολουθήσουμε!

Να ξεκινήσουμε από τον Αλέξη Παππά, ο οποίος βιώνει αρκετά δύσκολες ώρες στην παραλία μετά την αποχώρηση του φίλου του, Παύλου Παπαδόπουλου. Οι δύο είχαν έρθει κοντά με τον Παππά να κάνει περισσότερο από κάθε άλλον διάσημο παρέα με τον Παύλο.

Τι και αν περίμενε ο αγώνας με τον Rob να λήξει υπέρ του Παπαδόπουλου, ο Rob James, όπως το επιβάλει η καταγωγή του έκανε το απόλυτο σκωτσέζικο ντουζ και εν τέλει τα κατάφερε!

Ας ελπίσουμε ο Αλέξης Παππάς να βρει συντροφιά στους νέους παίκτες που μπαίνουν από αύριο στο παιχνίδι, γιατί αλλιώς δεν τον βλέπουμε καλά ψυχολογικά...

Όσα θα δούμε την Κυριακή 21/1 στο Survivor 2024

Πάμε τώρα στις εισβολές. Ναι καλά ακούσατε! Οι πρώτες προσθήκες για φέτος είναι γεγονός. Δύο μαχητές και δύο διάσημοι έρχονται να ταράξουν τα νερά στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τον κούκλο ηθοποιό που θα μπει στους κόκκινους).

Και στο σημείο αυτό να πάμε και στο συμβούλιο του νησιού, καθώς η Μαρία Αντωνά αναμένεται να ρίξει τη ''βόμβα'' της παγώνοντας έτσι τους συμπαίκτες της αλλά και τους μπλε. Η ίδια λοιπόν καρφώνει ανοιχτά τον Σταμάτη σχετικά με τις ''κατάρες'' που τις έριξε την ώρα του αγωνίσματος...Ο ίδιος απαντάει, κανείς δεν τον πιστεύει και τα πάνω κάτω δεν αργούν να έρθουν!

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της κούκλας κρητικοπούλας που μπαίνει στους διάσημους

Την Παρασκευή 19/1 έγινε γνωστή από το Fay's Time μια ακόμη προσθήκη, που θα δούμε τις επόμενες ημέρες στο Survivor 2024. Ο λόγος για την 22χρονη Ζωή Ασουμανάκη από την Κρήτη, η οποία κατέκτησε την 15η θέση ανάμεσα στις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, που μπαίνω. Βέβαια περίμενα να μπω με την πρώτη φουρνιά των παικτών, έκανα υπομονή και χαίρομαι πάρα πολύ. Καλό από τη μία γιατί έχω δει τους παίκτες. Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα ήταν η μητέρα μου, τσίριζε. Μου είπε να προσέχω, τι θα τρώω, να μην τρώω καρπούς, φρούτα - κάθε μάνα τα ίδια.

Είμαι δυναμική, τελειομανής και πεισματάρα. Με όλους θα μπορούσα να τα έχω καλά αλλά να μην καταπατήσουν και την καλοσύνη μου, γιατί εκεί αλλάζει η Ζωή και γίνεται μια άλλη. Πολύ καλές αποδόσεις θα έλεγα, πως έχει η Δώρα, θα ήθελα να παίξω μαζί της.

Αγαπημένος μου νικητής είναι ο Ντάνος. Είναι ένας παίκτης, που ήταν πολύ προσγειωμένος, είχε στόχο και πολύ αγαπητός στο κοινό. Όλοι θα θέλαμε να είχαμε αντίστοιχη πορεία του.

Φεύγοντας αφήνω έναν έρωτα. Είναι λίγο μακριά, ζει στην Κρήτη. Είμαστε καλά, με στηρίζει και χαίρομαι που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο υποστηρικτικό και καταλαβαίνει αυτό, που θέλω να κάνω», είπε η Ζωή Ασουμανάκη