Survivor all star: Η στιγμή που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η γιαγιά της συναντιούνται μετά από 6,5 μήνες (Βίντεο)

Η έκπληξη και η συγκινητική αντίδραση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Η στιγμή που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η γιαγιά της συναντιούνται μετά από 6,5 μήνες (Βίντεο)

Η επιστροφή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην Ελλάδα από το Survivor all star είναι γεγονός με την πρώην παίκτρια να φτάνει στο μεγάλο ημιτελικό, στο Γαλάτσι ως μοναδική γυναίκα, που έφτασε πιο μακριά στο all star game.

Η ίδια είναι πολύ ικανοποιημένη με την τρίτη θέση! Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού με τη νίκη του Σάκη Κατσούλη η Ρουμελιώτη συνεχίζει τη ζωή της έχοντας ως πρώτο της μέλημα να καλύψει το χαμένο χρόνο με τα δικά της άτομα.

Την Πέμπτη 13/7 αποφάσισε να επισκεφτεί τη γιαγιά της με τις δύο να πλημμυρίζουν από ευτυχία τη στιγμή, που συναντήθηκαν ξανά μετά από 6,5 ολόκληρους μήνες (δείτε εδώ την ιδιαίτερη εμφάνιση της Μαριαλένας στον τελικό).

Η αντίδραση της γιαγιάς της Μαριαλένας Ρουμελιώτη όταν την είδε μετά από το Survivor all star

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον ημιτελικό

Μπορεί το Πρωινό μας να ολοκληρώθηκε για φέτος (δείτε τι θα συμβεί από τη νέα σεζόν) και όλοι να αναρωτιόμασταν που θα μιλήσουν οι παίκτες του Survivor All Star, ωστόσο ο ΣΚΑΙ βρήκε τη λύση και Μάριος Πρίαμος μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη εμφανίστηκαν στην εκπομπή Δεκατιανοί.

Οι δυο παίκτες που αποχώρησαν στον ημιτελικό, επιτέλους γύρισαν στο σπίτι τους, έκαναν μπάνιο, χτενίστηκαν, περιποιήθηκαν την εμφάνιση τους γενικά, ντύθηκαν και πραγματοποίησαν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων ο Μάριος θέλησε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει τον Γιώργο Λιανό ο οποίος ήταν ζωντανά μέσω skype στην εκπομπή, αναφέροντας: «Δέκα φορές τιμή μου που γνωριστήκαμε. Είσαι το μεγαλύτερο όπλο στα τηλεοπτικά δρώμενα»

Από την άλλη η Μαριαλένα ρωτήθηκε για τις περιπέτειες του Μάριου μέσα στο παιχνίδι στην αρχή, λέγοντας: «Δεν ήταν ο καζανόβας. Έμπλεξε σε κάτι περιπετειούλες. Το ξεπέρασε. Το διαχειρίστηκε άψογα».