Survivor All Star highlights 6/7: Αυτός πέρασε στον ημιτελικό - Απίστευτα νεύρα από Μαριαλένα για Σάκη

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 6/7: Αυτός πέρασε στον ημιτελικό - Απίστευτα νεύρα από Μαριαλένα για Σάκη

Οι αγώνες που θα αναδείξουν τους παίκτες που θα πάνε κατευθείαν στον τελικό του Survivor All Star ξεκίνησαν χθες 6/7. Ποιοι θα πάνε στο Γαλάτσι χωρίς να μπουν σε ψηφοφορία;

"Καίει" τους αγώνες ο Νίκος Μπάρτζης; Έπεσε πάνω στο εμπόδιο μετά από τραυματισμό

Οι παίκτες, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας συγκεντρώθηκαν και άρχισαν να σχολιάζουν την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου (δείτε εδώ με πόσα χρήματα θα φτάσει στην Ελλάδα), ενώ άρχισαν να μιλούν και για τα ματς που θα δώσουν λίγες παραπάνω ζωές στους διαγωνιζόμενους.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, σίγουρα όμως και στεναχωρημένος μιας και αποχώρησε μια πολύ καλή μου φίλη από το παιχνίδι. Ένα παιδί το οποίο πραγματικά εκτιμώ. Είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά με την Στέλλα, κάναμε πολλές συζητήσεις αλλάξαμε ιδέες και περάσαμε πολύ όμορφες αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές στην ίδια ομάδα. Χαίρομαι που έφτασε μέχρι εδώ, έφτασε με την αξία της, πάλεψε πάρα πολύ και έφτασε στην πεντάδα του Survivor All Star. Χαίρομαι που γίναμε φίλοι και θα έχω μια φίλη εκτός παιχνιδιού και πραγματικά σε ότι χρειαστεί οποιαδήποτε στιγμή εγώ θα είμαι εκεί και αν μπορώ να στηρίξω ή να βοηθήσω θα είμαι δίπλα της», είπε αρχικά ο Μάριος.

Εάν θυμάστε καλά, ο Γιώργος Λιανός στις (5/7) τους εξήγησε πως θα πραγματοποιούνταν ένας αγώνας πριν τους δύο τελικούς, ο οποίος θα τους έδινε παραπάνω ζωές, κάτι που ίσως καθορίσει το αποτέλεσμα. Αυτό έκανε τον Μπάρτζη να χαμογελάσει, διότι σκέφτεται πως θα "κάψει" σίγουρα 1 με 2 παιχνίδια μέχρι να βρει τον τρόπο να ρίχνει καλύτερες βολές και να κερδίσει. Το θέμα είναι, όμως, θα πάρει όσες ζωές χρειάζεται για να τα καταφέρει;

Πάμε να δούμε πόσες θα πάρει ο καθένας. Ο παρουσιαστής τους εξήγησε στη νέα τους συγκέντρωση, πως αυτός που θα βγει εκτός πρώτος δεν θα πάρει καμία ζωή, ο προτελευταίος θα πάρει μία, ο τρίτος 2 και ο τέταρτος θα πάρει τρεις.

Διαβάστε επίσης: Η Βρισηίδα Ανδριώτου στο YOU: «O Σπύρος μου καθάριζε τα πόδια κάθε βράδυ στο Survivor»

Και ο αγώνας ξεκίνησε! Πριν καλά καλά συνηθίσουν, βέβαια, τον στίβο μάχης, ο Νίκος Μπάρτζης τραυματίστηκε για άλλη μία φορά, ευτυχώς όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό πέρα από ένα σκίσιμο στο γόνατο και συνέχισε κανονικά τον αγώνα.

Έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα και πέρασε απευθείας στον ημιτελικό - Αυτός ο παίκτης βρίσκεται ήδη στο Γαλάτσι

Μετά το pre-game ο Σάκης Κατσούλης έφυγε για τον πρώτο κανονικό αγώνα με τρεις ζωές παραπάνω, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με δύο, ο Νίκος Μπάρτζης με μία (δείτε εδώ πώς τον "άδειασε" ο Σπύρος Μαρτίκας μήνες μετά την αποχώρησή του) και ο Μάριος Πρίαμος με καμία επιπλέον.

Η Μαριαλένα, μάλιστα, δήλωσε σε όλους πως δεν περιμένει να της χαριστεί για κανένα λόγο ο σύντροφός της και μπήκε μέσα έτοιμη να τα δώσει όλα για να πάει απευθείας στο Γαλάτσι χαλαρή. Μόλις ο αγώνας όμως ξεκίνησε, άρχισε να χάνει γρήγορα τις ζωές της και τα έβαλε για άλλη μία φορά με τον Σάκη.

Και όσο έχανε, τόσο περισσότερο θύμωνε και τα έβαζε με τον καλό της...

Μέχρι που τελικά έμεινε εκτός και δεν πλησίασε τον πάγκο, με τον Κατσούλη να απορεί γιατί την πληρώνει εκείνος και τι της φταίει. Από δίπλα, ο Μάριος δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει βλέποντάς τους.

Διαβάστε επίσης: «Πήγα τουαλέτα και όταν γύρισα τον είδα...» - Η αποκάλυψη της Σταυρούλας για τη σχέση της με τον Βασάλο στο Survivor All Star

Μετά τη Μαριαλένα εκτός έμειναν και οι άλλοι δύο άντρες, με τον Σάκη Κατσούλη, έχοντας χάσει μόνο μία φορά, να περνά άνετος πια στον ημιτελικό, χωρίς να χρειαστεί να ξαναπαίξει. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, καθώς συνειδητοποίησε πως ήταν ο τελευταίος του αγώνας και του δόθηκε η ευκαιρία να το γιορτάσει με χοτ ντογκ τα οποία μοιράστηκε με την καλή του.