Το Youweekly σας έχει ενημερώσει ήδη από εχθές πως ο Βαλάντης είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το αποψινό (19/1) επεισόδιο του Survivor 5. Ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού και μάλιστα, μία κίνησή του δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά στο κοινό.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή Πρωινό, ο Βαλάντης άνοιξε το κινητό του. Η εκπομπή προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο διαπίστωσε πως το κινητό αυτό βρίσκεται στα χέρια της γυναίκας του, με την οποία μάλιστα μίλησαν για 6 λεπτά.

Μάλιστα, όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει, ο Βαλάντης δεν εμφανίζεται καν στο συμβούλιο του νησιού, παρά περιμένει στο προσωρινό κατάλυμα των Διάσημων την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο και έτσι απόψε (19/1) το νέο επεισόδιο του Survivor 5, επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό. Όπως πάντα, το Youweekly.gr έχει τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού.

Οι διαδοχικές αποχωρήσεις στην ομάδα των Μαχητών καθώς και οι συνεχείς καυγάδες στους Διάσημους, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση του Βαλάντη από την ομάδα, έχουν κάνει τις δύο ομάδες να φτάσουν σε ένα πολύ ευάλωτο σημείο.

Όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγη ώρα, ο Κατσαούνης και η Μυριέλλα έρχονται και πάλι σε σύγκρουση. Ο Γιώργος Κατσαούνης απαντώντας στη Μυριέλλα που έχει πάρει τον λόγο, αναφέρεται στον Γιάννη Λυγνό και στη σχέση του με την ηθοποιό μπροστά σε όλους τους παίκτες καθώς και τον Γιώργο Λιανό, κάτι που δείχνει ότι η μεταξύ τους σχέση όχι απλά έχει φτάσει στο τέλος της αλλά έχει ακόμα πολύ δράμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες που μας έχει μεταφέρει η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που πρόκειται να φύγει σήμερα με το έπαθλο δεν είναι άλλη από τους Μαχητές. Επειδή όμως τα πράγματα είναι παράξενα φέτος, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr μέχρι τη στιγμή που θα σας δώσουμε το οριστικό spoiler.