Survivor: Η παίκτρια που σκέφτεται να φύγει - «Τι κάνεις εδώ κορίτσι μου; Είσαι προβληματική»

"Θέλω να φύγω"

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Συνεχίζεται η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στην Γεωργία Γεωργοπούλου και στην Γεσθημανή Κουτούζογλου, με τις δύο παίκτριες να φτάνουν ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια συζητήσεων σε σχέση με τα τρόφιμα που έχουν απομείνει στην ομάδα τους. Καθώς η Γεσθημανή έκανε την πρότασή της για τον διαμοιρασμό των τροφίμων, η Γεωργία είπε την ατάκα "Συνεννοηθήκατε", με αποτέλεσμα η πρώτη να θεωρήσει την παρατήρησή της ειρωνική και να δώσει μια αιχμηρή απάντηση.

"Δεν συννενοηθήκαμε, κάνουμε προτάσεις λέμε, ε; Ναι προτάσεις είναι. Μην είσαι ειρωνική, θα έχουμε θέμα στο λέω. Φωνάζω γιατί ειρωνεύεται, έχει πρόβλημα", είπε χαρακτηριστικά η Γεσθημανή Κουτούζογλου.

Δείτε επίσης: Survivor: Τρομάζουν οι περιγραφές της Εκατερίνα για το νησί της εξορίας - «Η αδελφή σου πήγε στο νοσοκομείο...»

Δείτε το βίντεο:

Survivor: Σκέφτεται να φύγει η Γεωργία;

Αν και η κίτρινη ομάδα κέρδισε, η Γεωργία αποκάλυψε ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει το παιχνίδι. Μιλώντας στον Γιώργο Λιανό μετά το αγώνισμα, η ίδια είπε: "Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έχω πρόβλημα. Έχει δημιουργηθεί μια ομάδα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και δεν έχω καταφέρει να μπω σε αυτή την ομάδα. Παλεύω, τα δίνω όλα, στην καλύβα και στα αγωνίσματα, αλλά δεν είμαι στην ομάδα. Στον αγώνα ήταν η πρώτη φορά που ζήτησα να παίξω με τον Γιάννη. Ποτέ δεν έχω ζητήσει, τόσες μέρες που αγωνιζόμαστε τίποτα. Αλλά δεν εισακούγομαι ποτέ".

Φυσικά, δεν άργησαν να ακολουθήσουν οι διαφωνίες, οι οποίες ήταν αρκετά έντονες, τόσο από την μεριά της Γεωργίας, όσο και από την πλευρά της Γεσθημανής και του Νίνο. Στο τέλος, η Γεωργία, μιλώντας στην κάμερα, αποκάλυψε ότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η ίδια θα σκεφτόταν να φύγει από το Survivor.

Δείτε το βίντεο: