Μάρα Ζαχαρέα: Η νέα ανακοίνωση του Star για την δημοσιογράφο

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά η παλαίμαχη δημοσιογράφος, Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το οποίο είναι εδώ και χρόνια η τηλεοπτική της στέγη και ο σταθμός που την οδήγησε στην επαγγελματική της καταξίωση.

Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του δελτίου ειδήσεων με κεντρική παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 9/9, σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε προ ολίγου το κανάλι της Κηφισιάς.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Star για την Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα στη Διεύθυνση Ειδήσεων μαζί με το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο, θα βρίσκονται και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην πρώτη γραμμή των γεγονότων.

Με ψύχραιμη ματιά και γρήγορα αντανακλαστικά, η ομάδα του Star αποτυπώνει την επικαιρότητα με ουσιαστική ενημέρωση, άμεσα, αξιόπιστα και αντικειμενικά, καλύπτοντας όλα τα κορυφαία γεγονότα, που αφορούν στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία και την επιστήμη, τη στιγμή που συμβαίνουν, όπου κι αν συμβαίνουν.

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star, καθημερινά στις 19:45. Το δελτίο φροντίζει για την ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον κόσμο, παρουσιάζοντας αναλυτικά ρεπορτάζ, σημαντικές έρευνες, αποκλειστικές αποκαλύψεις και εύστοχες αναλύσεις.

Δείτε επίσης: Νούμερα τηλεθέασης 5/9: Πτώση για το Live You - Τι έκανε το Power of love που έπαιξε στις 23:30 το βράδυ

Η μάχη της τηλεοπτικής σεζόν

Ξεκινάει και φέτος η μάχη της τηλεοπτικής σεζόν, με την 16η Σεπτεμβρίου να είναι η πιο καθοριστική μέρα για τα «βαριά ονόματα» των μεγάλων καναλιών. Συγκεκριμένα, την ημέρα αυτή θα κάνουν πρεμιέρα οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές που θα δούμε φέτος και το μόνο σίγουρο είναι πως στην οθόνη μας θα δούμε πολλά γνώριμα και δοκιμασμένα πρόσωπα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά αλλά και Ελένη Τσολάκη, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα βρεθούν φέτος στην πρώτη γραμμή του τηλεοπτικού προγράμματος. Όπως φαίνεται, τα κανάλια αποφάσισαν να μην ρισκάρουν να επενδύσουν σε νέα πρόσωπα ως κεντρικούς παρουσιαστές, ωστόσο θα υπάρξει μια ανανέωση όσον αφορά τα πάνελ των εκπομπών.

Όσον αφορά το κανάλι του Star, το πρωινό Breakfast @Star και η εμβληματική πλέον εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη επίσης θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις 16 Σεπτεμβρίου. Στο Breakfast @Star η ομάδα θα παραμείνει η ίδια, με εξαίρεση το κομμάτι της μαγειρικής, όπου ο Χρήστος Μοίρας θα αντικαταστήσει τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Όσον αφορά την ομάδα της Ζήνας Κουτσελίνη, αυτή θα παραμείνει η ίδια.