ALPHA: Η ανακοίνωση του σταθμού για τον Αντώνη Σρόιτερ

Πότε επιστρέφει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHA: Η ανακοίνωση του σταθμού για τον Αντώνη Σρόιτερ

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια του - δείτε πως τις πέρασε - ο Αντώνης Σρόιτερ επέστρεψε στις επάλξεις και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. Το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την τηλεοπτική του επιστροφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ALPHA για τον Αντώνη Σρόιτερ

Από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφει στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Το πιο έγκυρο Δελτίο Ειδήσεων που εμπιστεύονται καθημερινά οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους.

Αντώνης Σρόιτερ ALPHA

Με εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ, έρευνα σε βάθος, αποκλειστικές ειδήσεις και συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και το πιο εύστοχο σχόλιο από ειδικούς αναλυτές, οι ειδήσεις του Alpha εγγυώνται αξιόπιστη και αντικειμενική ενημέρωση. Το ανθρώπινο δυναμικό του Alpha, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, βρίσκεται πάντα στην καρδιά των γεγονότων από την πρώτη στιγμή για να καταγράψει και να ενημερώσει, όπως μόνο ο Alpha μπορεί.

Κάθε βράδυ, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 18:50, με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Για το τηλεοπτικό του μέλλον ο παρουσιαστής είχε πει:

«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για αυτό το θέμα για να συζητήσουμε για το συμβόλαιο μου. Εδώ μένω δεν φεύγω ακόμα. Μια ημέρα ξυπνάς και είσαι χαρούμενος για τα νούμερα σου και από την άλλη ξυπνάς και λες να ξανά πέσω για ύπνo. Αυτά που θα ήθελα να κάνω μετά από 15 χρόνια στον ALPHA τα έχω κάνει. Υπάρχουν κάποια καινούργια θέματα που συζητάμε» είπε ο Αντώνης Σρόιτερ.