MasterChef 2024: Άλλαξε τελευταία στιγμή ο μεγάλος τελικός - Πότε θα γίνει;

Ποιος ο λόγος;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 2024: Άλλαξε τελευταία στιγμή ο μεγάλος τελικός - Πότε θα γίνει;

O τελικός του MasterChef έχει ξεκινήσει από χθες Δευτέρα 10/6. Απόψε 11/6 θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο μέρος, ενώ αύριο Τετάρτη 12/6 ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το μεγάλο φινάλε με το live και την ψηφοφορία που θα αναδείξει τον νικητή για το 2024. Ωστόσο, άλλαξαν τα πλάνα!

Πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του MasteChef

Ο λόγος που αλλάζει ημερομηνία ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής είναι ο αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για τα playoffs που θα γίνει προβληθεί αύριο από την ΕΡΤ3.

Εξαιτίας της αλλαγής αυτής, το μεγάλο φινάλε του MasterChef θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/6 στις 21:00.

Δείτε τι έγινε την πρώτη ημέρα του ημιτελικού χθες!

Ποιοι είναι οι δυο φιναλιστ

Λευτέρης Ζαφειρόπουλος

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος πέρασε στο σπίτι του MasterChef με ένα ισπανικό πιάτο. Μάλιστα, το ταλεντο του φάνηκε από την αρχή καθώς, στην πρώτη κιόλας δοκιμασία, έγινε αρχηγός της γκρι μπριγάδας. Έχει εργαστεί ως βοηθός chef σε εστιάτορεια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και το Sabor στο Λονδίνο, το οποίο κατέχει ένα αστέρι Michelin. Γνωστό εστιατόριο της Σαντορίνης ήταν ένας από τους σταθμούς της καριέρας του, όπου ήταν στο πόστο του Sous Chef. Έχει μητέρα και θείο ζαχαροπλάστη.

Κους - Κους με τον Λευτέρη

Αποκαλύψεις και μεγάλες δηλώσεις. 💥 Ο Λευτέρης μας μιλάει για την αποψινή του επίδοση. Μπορεί το πιάτο που δημιούργησε να μην αντικατοπτρίζει τις δυνατότητές του, αλλά εκείνος δεν πτοείται. Ακούστε τη δέσμευση που κάνει σε εμάς. #MasterChefGR #StarChannelTv

Posted by MasterChef GR on Monday, June 10, 2024

Χριστίνα Χριστοφή

Η εμπειρία της την έχει μάθει να είναι πειθαρχημένη, στοχοπροσηλωμένη, αλλά και να μη δείχνει εύκολα τις αδυναμίες της. Με όπλο της τη δημιουργικότητα, μπήκε στο MasterChef 2024 για να δοκιμάσει τα μαγειρικά όριά της, αλλά και να τα ξεπεράσει. Η ίδια θα ακολουθήσει πιστά τη συμβουλή που της έδωσε ο συμπατριώτης της, Σταυρής Γεωργίου, να βάλει μοναδικό στόχο το έπαθλο!

Κους - Κους με τη Χριστίνα

Η σημερινή ημέρα θα γίνει σίγουρα μάθημα στη Χριστίνα. Γιατί δίστασε να τα παίξει όλα για όλα; Τα συναισθήματά της μπορεί προς το παρόν να μη είναι ευχάριστα, ωστόσο υπόσχεται να μην τα παρατήσει. #MasterChefGR #StarChannelTv

Posted by MasterChef GR on Monday, June 10, 2024