Όσα (δε) λέμε (3/6): Ο Πάνος Μουζουράκης «εισβάλλει» στο πλατό της Άννας Δρούζα

Απολαυστικός όπως πάντα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Όσα (δε) λέμε (3/6): Ο Πάνος Μουζουράκης «εισβάλλει» στο πλατό της Άννας Δρούζα

Απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η Άννα Δρούζα υποδέχεται στο OPEN και στην εκπομπή «Όσα (δε) λέμε» τον πολυτάλαντο, εκρηκτικά δημιουργικό, αντισυμβατικό αλλά και προσιτό στο πλατύ κοινό, Πάνο Μουζουράκη. Ο ίδιος λέει πως «όλα άρχισαν από ένα όνειρο που δεν το πίστευε», κι όμως μοιάζει να ζει όλα τα όνειρά του.

Πάνος Μουζουράκης Όσα (δε) λέμε

Ο Πάνος Μουζουράκης σε μία διαφορετική εξομολόγηση στο «Όσα (δε) λέμε»

Ταγμένος στη φωτεινή, αισιόδοξη πλευρά της ζωής, ισορροπεί πάνω στις αντιθέσεις του: Από το underground στο mainstream, από τις συνεργασίες με τον Σαββόπουλο μέχρι τα μουσικά ριάλιτι κι από τους βαθιά εξομολογητικούς στίχους του μέχρι την ιδιόρρυθμη σχέση που έχει με τα media.

«Δεν μου αρέσει η έλλειψη ψυχραιμίας και υπομονής που έχω, οι αντιδράσεις μου όταν δεν συνεννοούμαι και κάποιες ανατροπές που κάνω», λέει ο Πάνος Μουζουράκης κι έρχεται στο ΟPEN και στο «Όσα (δε) λέμε» για να υπερασπιστεί το χιούμορ που «λόγω της πολιτικής ορθότητας τρώει στρίμωγμα».

Πάνος Μουζουράκης Όσα (δε) λέμε

«Όσα (δε) λέμε», με την Άννα Δρούζα, απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα

Δείτε το τρέιλερ:

Η εξομολόγηση στο «Όσα (δε) λέμε» που συζητήθηκε

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου παραχώρησαν μία κοινή συνέντευξη στο «Όσα δε λέμε» με την Άννα Δρούζα την περασμένη εβδομάδα. Ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 και η σύζυγός του μίλησαν για άγνωστες πτυχές της γνωριμίας, της σχέσης τους, αλλά και της καλλιτεχνικής τους συνύπαρξης.

«Όταν γνωριστήκαμε έγινα βοηθός της!», ανέφερε αρχικά ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του να επιμένει και να περιγράφει: «Είχαμε γνωριστεί πιο παλιά, όσο ήμασταν ακόμα παντρεμένοι. Την εποχή που έκανα το έργο μου, το “Cut – 7 διαχωριστικές γραμμές”, είχα χωρίσει ένα χρόνο και ο Γιάνης ήταν σε αυτή τη διαδικασία. Βρεθήκαμε σ' ένα κοινό γεύμα, άρχισα να του μιλάω για το έργο μου, κι εκεί “δέσαμε”. Ο πρώτος μας χρόνος μαζί ως ζευγάρι ήταν να ταξιδεύουμε».

Δείτε εδώ τη συνέντευξή τους