Όπως είναι αναμενόμενο οι εξελίξεις για άλλη μια φορά στην σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ θα είναι για μια ακόμη φορά άκρως καταιγιστικές. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να δούμε την Σύλβια να τσακώνεται με τη Μάρμω και η σχέση τους περνάει κρίση. Δείτε επίσης τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.
Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»
Η νεολαία του Πλατάνου ψάχνει τρόπους να παγιδεύσει τον Τζίμη, με τη Χρύσα και τον φρεσκοχωρισμένο Κανέλλο να κόβουν και να ράβουν παρέα, κάνοντας έξαλλο τον Τζώρτζη. H Σύλβια τσακώνεται με τη Μάρμω και η σχέση τους περνάει κρίση, το ίδιο και η σχέση του παπά με τον Ηλία, αφού ο παπα-Νώντας είναι σίγουρος πως ο μπακάλης τούς δουλεύει όλους ψιλό γαζί και τραβιέται με τη Βαλέρια.
O Παναγής νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας, αλλά η αγαπημένη του θέλει χρόνο. Θα καταφέρουν οι Πλατανιώτες να καταλάβουν ποιος, ή μάλλον… ποια, κρύβεται πίσω από τη Βαλέρια και τα σχέδιά της; Πώς θα αντιδράσει η Χρύσα όταν ο Κανέλλος πάνω στον ενθουσιασμό του της σκάσει ένα φιλί ακόμα; Η Κατερίνα και ο Παναγής προσπαθούν να φέρουν στο χωριό τα κανάλια και τις οικολογικές οργανώσεις.
Ο Ηλίας βάζει κοριό στο σπίτι των Αργυρών και η ακρόαση ξεκινάει. Είναι ή δεν είναι τελικά ο Σάββας… Αργυρός;Μπορεί η μπουλντόζα να έχει ήδη σκάψει το… λάκκο που θα φιλοξενήσει τη χωματερή του χωριού, όμως η Βαλέρια δε θα ησυχάσει, μέχρι να σκάψει για τα καλά το λάκκο του Σάββα!
Ο παπάς μας, δεν δέχεται να γίνουν ξανά εκλογές στο χωριό και ο Ηλίας φεύγει άπραγος απ’ το συμβούλιο, έχοντας φέρει τη Φιλιώ στα όρια της, για μια ακόμα φορά, με τη συμπεριφορά του. Η νεολαία του Πλατάνου, ψάχνει τρόπους να παγιδεύσει τον Τζίμη, με τη Χρύσα και τον φρεσκοχωρισμένο Κανέλο να κόβουν και να ράβουν παρέα, κάνοντας έξαλλο το Τζώρτζη.
Το μαντήλι της Βαλέριας προδίδει τον Ηλία και τη συμμαχία του με την πανούργα Ιταλίδα μας, ενώ η Σύλβια τσακώνεται με τη Μάρμω και λέει βαριές κουβέντες. Η Αγγέλα κι ο Τζίμης έρχονται πιο κοντά και μια νέα συμμαχία φαίνεται πως αρχίζει να… πλανάται στην ατμόσφαιρα.
Η Θεοδώρα Σιάρκου για τη συνεργασία της με Φιλιππίδη στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο
Η Θεοδώρα Σιάρκου είναι μία από τους πρωταγωνιστές της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο και σε συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε για τον ηθοποιό που αποχώρησε, πως είχε ακούσει φήμες κατά καιρούς αλλά σε καμία περίπτωση όλα όσα ήρθαν αργότερα στη δημοσιότητα.
Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα, και αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά, στις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου αλλά και στα νέα δεδομένα που προέκυψαν τον προηγούμενο μήνα στον Πλάτανο.
Μιλήστε μας και για τον νέο σας συνάδελφο, τον κ. Χαλκιά…
«Έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, και έχω μεγάλη χαρά που ξανασυναντιόμαστε. Είναι υπέροχος συνεργάτης, ταλαντούχος ηθοποιός και ένας γλυκός, ευγενής άνθρωπος. Έχει τον απεριόριστο θαυμασμό μου».
Απείχατε πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Τι σας έκανε να φύγετε τότε και τι σας έκανε να επιστρέψετε τώρα;
«Η δημιουργία οικογένειας ήταν ένας λόγος απομάκρυνσης από τους ρυθμούς της τηλεόρασης. Παράλληλα, σοβαροί λόγοι υγείας των γονιών μου, αλλά και τα χρόνια της κρίσης, που δεν γίνονταν πολλές παραγωγές στη μυθοπλασία, με κράτησαν μακριά».
Πόσο έχει επηρεαστεί το κλίμα μετά την αποχώρηση που σημειώθηκε στο σίριαλ;
«Βιώσαμε μια απώλεια. Οι απώλειες στη ζωή αφήνουν πάντα γεύση θλίψης και πικρίας. Όμως η ζωή… συνεχίζεται».
Ως στενά συνεργαζόμενη μαζί του, ανήκετε στους ανθρώπους που έπεσαν από τα σύννεφα ή «κάτι» είχατε ακούσει;
«Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που συνεργάστηκα μαζί του και η αλήθεια είναι πως ένιωθα ευτυχής γι’ αυτό. Στη δική μας παραγωγή δεν είχε καμία παραβατική συμπεριφορά. Η συνεργασία μου μαζί του υπήρξε άριστη. Φήμες για κάποια πράγματα είχα ακούσει, αλλά όχι ό,τι έχει έρθει στη δημοσιότητα».
Πώς νιώθετε ως ηθοποιός και ως γυναίκα με τις αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο;
«Να διευκρινίσω ότι αυτά που συμβαίνουν συμβαίνουν λίγο ή πολύ σε όλους τους χώρους, σε όλο τον πλανήτη. Ο καλλιτεχνικός χώρος, λόγω της φύσης του, έχει συγκεντρώσει για άλλη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως αυτό είναι και καλό, διότι μπορεί να αποτελέσει την αρχή για αλλαγή στη στάση όλων. Να οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμό αξιών, δημιουργία διαδικασιών και νόμων για κακοποιητικές συμπεριφορές. Και επιτέλους να σταματήσει ο φόβος όλων όσων τα δικαιώματα και η αξιοπρέπειά τους παραβιάζονται».


">
">
">
">
">
">
">