Μπαίνει στον Σασμό γνωστή Ολυμπιονίκης - Αυτός θα είναι ο ρόλος της

Ποιο ζευγάρι θα βοηθήσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπαίνει στον Σασμό γνωστή Ολυμπιονίκης - Αυτός θα είναι ο ρόλος της

Στον σειρά του ALPHA, Σασμό, πρόκειται να εισβάλλει η γνωστή Ολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία πρόκειται να μπει στη ζωή ενός νέου ζευγαριού, του Μανόλη και της Κλαίρης.

Η Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα όρασης από τα 9 της χρόνια αλλά κατάφερε να διακριθεί στον αθλητισμό και πάλεψε για να αποδείξει, πως η διαφορετικότητά της ήταν και το μεγάλο της προτέρημα.

Μάλιστα, στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Η Καρολίνα είναι παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια, με τον γνωστό δημοσιογράφο του αθλητικού ρεπορτάζ Δημήτρη Χατζηγεωργίου, γνωστό εδώ και πολλά χρόνια επίσης και από τις μεταδόσεις αγώνων στίβου, αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ίδια είχε δηλώσει πρόσφατα πως: «'Ενιωθα ντροπή που δεν έβλεπα. Το πρόβλημα είναι καθημερινό, είναι μεγάλο στοίχημα και πρόκληση να αντιμετωπίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό και την κοινωνία που πολλές φορές δε σε βοηθάει να αποδεχθείς το πρόβλημα που έχεις. Λαμβάνω πολλά μηνύματα στα social media για την δύναμη ψυχής που δίνω στους άλλους. Έχω πει πολλές φορές πως αυτό είναι το κέρδος μου, πέρα των μεταλλίων. Ότι μπορώ να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους και μπορώ να τους δώσω τη δύναμη να παλέψουν για να ξεπεράσουν τα εμπόδια».

Ο ρόλος που θα έχει στον Σασμό

Συγκεκριμένα λοιπόν, έχοντας μαζί τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο - οδηγό, θα βοηθήσει με την αθλητική της ιδιότητα την Κλαίρη που είναι τυφλή για να κάνει προπόνηση στην κολύμβηση και για να δείξει στον Μανόλη, πως μπορεί να σταθεί δίπλα της. Η Καρολίνα θα έχει μία μικρή συμμετοχή στο σενάριο, σε ένα επεισόδιο που θα μας συγκινήσει.

Είναι πλέον οριστικό - Η μεγάλη απόφαση του ALPHA για τον Σασμό

Ο Σασμός μπήκε ξαφνικά στην καθημερινότητά μας και όπως αποδείχθηκε όχι άδικα. Η νέα δραματική σειρά του ALPHA, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό να κερδίσει δεκάδες θετικά σχόλια.

Άλλωστε, η αγάπη που έχει ο κόσμος για τον Σασμό, φαίνεται καθημερινά τόσο από τα σχόλια στο Twitter όσο και από τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει (δείτε εδώ τι ποσοστό έκανε στις 17/2).

Η σειρά έχει βασιστεί στο best seller του Σπύρου Πετρουλάκη. Ο γνωστός συγγραφέας μίλησε το πρωί της Πέμπτης (17/2) στο Super Κατερίνα και εξήγησε πως έκατσε μαζί με τους σεναριογράφους και έφτιαξαν εκ νέου την ιστορία προκειμένου να γίνει σειρά (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε για το μέλλον των χαρακτήρων).

Σασμός τέλος

Και ενώ η σειρά συνεχίζεται και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν. Ο σκηνοθέτης της σειράς έδωσε τη δική του απάντηση (δείτε εδώ τι είπε), ωστόσο ο ALPHA, έχει μπροστά του ένα δίλημμα που πρέπει να αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο σκέψεις για την αγαπημένη σειρά. Σε κάθε περίπτωση ο σταθμός θέλει να τη συνεχίσει και να μη χάσει τη μεγάλη επιτυχία του που τον απογειώνει καθημερινά στην prime time ζώνη. Από τη μία λοιπόν υπάρχουν σκέψεις για να παίξει κανονικά και η δεύτερη σεζόν μέχρι το καλοκαίρι και από την άλλη, κάποιοι θεωρούν πως ο δεύτερος κύκλος της σειράς πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σασμός δεύτερη σεζόν

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, ενώ όπως ανέφερε παλαιότερο ρεπορτάζ της Real, κανένας από τους ηθοποιούς δεν έχει συζητήσει για την επόμενη σεζόν.