Ένας μήνας έχει περάσει από τότε που ο Άρης Μουγκοπέτρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από κροτίδα που έσκασε στο χέρι του, χάνοντας τα δύο δάχτυλα του χεριού του και τραυματίζοντας το μάτι του και ο ίδιος, παρόλο που έχει επιστρέψει στο σπίτι του συνεχίζει να πραγματοποιεί επισκέψεις στο νοσοκομείο.

Έχει πραγματοποιηθεί η συγκόλληση του αντίχειρά του και οι γιατροί παρακολουθούν την εξέλιξή του, ωστόσο πρόσφατα χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο μάτι του, διότι κινδύνευσε να χάσει την όρασή του – δείτε εδώ το δημόσιο μήνυμά του μετά την επέμβαση. Όλα πήγαν καλά, ευτυχώς, όμως πέρα από τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει στο πρακτικό κομμάτι, φαίνεται πως δυσκολεύεται και στο ψυχικό, καθώς του είναι δύσκολο να συνηθίσει το γεγονός πως προς το παρόν δεν μπορεί να παίξει κλαρίνο.

Η ανάρτηση του Άρη Μουγκοπέτρου με το κλαρίνο του

Το σκέφτεται καθημερινά και έχει βάλει στόχο να παίξει ξανά ό,τι και να γίνει, αλλά το σκέφτεται συνέχεια και το εξέφρασε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου 24/5, δημοσιεύοντας ένα βίντεο όπου έπαιζε κλαρίνο στο σπίτι του, σημειώνοντας στην λεζάντα: «Μου λείπεις…», με τους διαδικτυακούς του φίλους να προσπαθούν να τον στηρίξουν και να του δώσουν δύναμη για μία ακόμη φορά στα σχόλια.

Δείτε επίσης: 6 Έλληνες που ακρωτηριάστηκαν: «Η προπέλα μου έκοβε το χέρι, το μικρό μου δαχτυλάκι κρεμόταν» – Οι ανατριχιαστικές τους ιστορίες

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το ατύχημα, αξίζει να αναφερθεί πως είχε δηλώσει, για όλα όσα συνέβησαν: «Νιώθω ακόμα ότι έχουμε πολλά πράγματα να δώσουμε μέσα από την μουσική. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Εάν δεν είχα την βοήθειά του, δεν θα ζούσα, ζω από θαύμα. Αν αυτό που κρατούσα στα χέρια ήταν χιλιοστά πιο κάτω θα μου έπαιρνε το κεφάλι. Αν το είχα πετάξει κάτω θα είχε σκοτωθεί κόσμος. Πραγματικά δεν θέλω να σκέφτομαι εικόνες γιατί ταράζομαι πάρα πολύ. Χρειάστηκα ψυχολογική βοήθεια. Περνάω μετατραυματικό στρές, έχω εφιάλτες. Βλέπω συνέχεια εφιάλτες, ακούω το “μπαμ” στον ύπνο μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα, θα είναι πιο εύκολο όταν θα έχω τα χέρια μου. Θα ήθελα του Αγίου Δημητρίου να παίξω στην γιορτή της μητέρας μου, το έχουμε βάλει στόχο» – δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη.