Τη δική του μάχη δίνει από το περασμένο Πάσχα ο Στηβ Ντούζος, καθώς παραδέχτηκε πως πάσχει από καρκίνο. Όπως τόνισε, το σπουδαιότερο «φάρμακο» είναι η θετική ενέργεια και η στήριξη των δικών του.
Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, ο ηθοποιός σημείωσε πως ταλαιπωρήθηκε με την υγεία του, ωστόσο πάλεψε και πλέον φαίνεται να αφήνει πίσω τη συγκεκριμένη περιπέτεια.
Στηβ Ντούζος: «Είμαι ροκ, δεν μασάω»
Αρχικά αναφέρθηκε σε μία περιπέτεια που είχε πρόσφατα με την υγεία του: «Μπήκα μέσα, έπαθα μια ίωση, μετά έπαθα covid. Και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά έμεινα στο νοσοκομείο. Δεν επιβάρυνε αυτό τη γενικότερη κατάστασή μου, είμαι ροκ, δε μασάω. Κανονικά τη ζωούλα μου».
Δείτε επίσης: Στηβ Ντούζος – Νοσηλεύεται εδώ και 3 εβδομάδες: «Μου λένε να κόψω το κάπνισμα και δεν κόβεται…»
Ο Στηβ Ντούζος σημείωσε εν συνεχεία για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο: «Το πάλεψα και μια χαρά τώρα. Δόξα τω Θεώ. Κάνω τις θεραπείες μου, παίρνω τα φάρμακα μου, νορμάλ όλα και μια χαρά. Δεν μου στερεί τίποτα, ούτε τις βόλτες μου, ούτε την μηχανή μου, ούτε την οικογένεια μου. Έχω μια καλή διάθεση, το αντιμετωπίζω κανονικά και δεν με κρατάει πίσω σε τίποτα. Δεν κακομοιριάζω δηλαδή, κατάλαβες… Πρέπει να το πολεμάς».
Σε διαφορετικό σημείο απάντησε και για τον Διονύση Σαββόπουλου, με τον οποίο ο Στηβ Ντούζος βρίσκει πολλά κοινά σημεία στη μάχη που δίνουν με τη νόσο: «Ο Διονύσης είναι αγωνιστής το έχει αποδείξει. Είναι σκληρό καρύδι. Η ιατρική έχει προχωρήσει πάρα πολύ πια. Ο καρκίνος πρέπει να αντιμετωπίζεται, άντε εγώ το ξεπέρασα σε ένα μήνα μέσα. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ πια, δηλαδή αντιμετωπίζονται όλα», είπε.
Για να συμπληρώσει: «Το αντιμετωπίζεις με καλή διάθεση, να είσαι μάχιμος ρε παιδί μου, να μην σε ρίξει. Δηλαδή πρέπει να το πιστέψεις πρώτα εσύ ότι θα το κερδίσεις και μετά έρχεται από μόνο του. Δηλαδή εγώ αυτό έκανα, δηλαδή είπα δεν με γονατίζει τίποτα και το πολεμάω. Το καλύτερο φάρμακο είναι η εσωτερική δύναμη».
Αναφορικά με τη σύζυγό του, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως είναι στο πλευρό του. «Πάντα, πάντα δεν πάει πουθενά. Την έχω ανησυχήσει πάρα πολλές φορές, δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία», είπε κλείνοντας ο Στηβ Ντούζος.


">
">
">
">
">
">
">