Χωρίζουν Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας μετά από τρία χρόνια γάμου

Ξεκίνησαν τις διαδικασίες διαζυγίου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

H Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας φαίνεται πως βρίσκονται σε διάσταση και αποφάσισαν να προχωρήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις τρία χρόνια μετά τον γάμο της υπουργού Τουρισμού με τον συνθέτη το 2021.

Όπως αναφέρει το site parapolitika.gr, η ένταση ανάμεσά τους φάνηκε να κορυφώνεται όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ βρισκόταν στην Ιαπωνία για επίσημη επίσκεψη, αποφάσισε να στείλει ένα SMS στον σύζυγό της, ζητώντας του να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με ένα τρίτο πρόσωπο. Από εκεί και πέρα, τα γεγονότα πήραν ταχύτατη τροπή, με τους δύο να καταλήγουν στους δικηγόρους τους για να διευθετήσουν το ζήτημα του διαζυγίου.

Δείτε επίσης: Όλγα Κεφαλογιάννη - Η απάντησή της για την κρίση στον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα: «Απευθύνω έκκληση»

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας

Αναστάτωση στον στενό κύκλο της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η παρουσία του τρίτου προσώπου στη ζωή του κ. Μάτσα ήταν έντονη και μάλιστα είχε κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί του. Παρά τις προσπάθειες της Όλγας Κεφαλογιάννη να δώσει μια «δεύτερη ευκαιρία» στη σχέση τους, η απάντηση ήρθε μέσω ενός ψυχρού μηνύματος, που οδήγησε την κατάσταση ταχύτερα προς το διαζύγιο. Σύντομα αναμένεται να υπάρξει επίσημη απάντηση και από την ίδια μέσω δελτίο Τύπου.

Η εξέλιξη αυτή έχει αιφνιδιάσει τον στενό κύκλο της υπουργού. Οι συζητήσεις έχουν πλέον περάσει στους δικηγόρους των δύο πλευρών, οι οποίοι ασχολούνται με τις λεπτομέρειες του διαζυγίου. Η Όλγα Κεφαλογιάννη, είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες τον Μίνω Μάτσα, με κουμπάρα την ξαδέλφη της υπουργού, Χρυσή Κεφαλογιάννη, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, και της Αγάπης Πολίτη.

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας

Το ζευγάρι απέκτησε δύο δίδυμα παιδιά μετά από εξωσωματική ενώ είχε μιλήσει ανοιχτά για την προσπάθεια που έκανε να αποκτήσει παιδιά. «Με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών μου πριν 3 χρόνια, η ζωή μου απέκτησε άλλο νόημα, άλλαξαν οι προτεραιότητες και τα όνειρά μου. Η μητρότητα είναι πραγματική τομή για κάθε γυναίκα κι εγώ απολαμβάνω κάθε στιγμή της!», έλεγε πρόσφατα η Όλγα Κεφαλογιάννη.