Τα λόγια της Μαρινέλλας πριν καταρρεύσει στην σκηνή

Δείτε το βίντεο

Ελένη Μπορμπόλη
Τα λόγια της Μαρινέλλας πριν καταρρεύσει στην σκηνή

Σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου, αφότου κατέρρευσε σε συναυλία που έδινε στο Ηρώδειο. Στο πλευρό της έσπευσε αμέσως και η κόρη της, η οποία παρακολουθούσε την συναυλία μαζί με την εγγονή της Μαρινέλλας.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια διαγνώστηκε με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και οι γιατροί της θεωρούν ότι τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα (δείτε αναλυτικά τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της εδώ).

Τα τελευταία λόγια της Μαρινέλλας στην σκηνή

Για πρώτη φορά, το Buongiorno έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τον πρόλογο που έκανε η σπουδαία καλλιτέχνιδα κατά την έναρξη της συναυλίας, πριν ξεκινήσει να τραγουδά.

«Νομίζω ότι το σημερινό βράδυ που περνάμε θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία γιατί είναι πραγματικά ένα πρόγραμμα που το φτιάξαμε με πάρα πολλή αγάπη. Ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς αλλά κι εμείς. Πολύ ωραίο βράδυ! Για πάμε παιδιά» ανέφερε η Μαρινέλλα στο καλωσόρισμα των θεατών.

Δείτε το βίντεο:

Τι συνέβη στη συναυλία

Η 86χρονη ερμηνεύτρια κατέρρευσε επί σκηνής, μπροστά στους θεατές, καθώς τραγουδούσε το τρίτο τραγούδι του προγράμματος, την μεγάλη επιτυχία "Τα λόγια είναι περιττά". Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η συναυλία αναβλήθηκε και η πρώτη ενημέρωση που έλαβαν οι θαυμαστές της Μαρινέλλας ήταν ότι η τραγουδίστρια θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε άμεσα στα καμαρίνια, όπου και ο προσωπικός της γιατρός της παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Μετά από 1 ώρα περίπου, το ασθενοφόρο την μετέφερε στο Υγεία.

Σημειώνουμε ότι ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους παρατήρησαν έντρομοι ότι η τραγουδίστρια πριν καταρρεύσει είχε αρχίσει να τρέμει. Το κοινό πάγωσε μετά το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν σταδιακά να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ανήσυχοι όλοι για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως σχολίασαν ορισμένοι από όσους παρευρέθηκαν στην συναυλία, από το πρώτο τραγούδι η Μαρινέλλα φαινόταν καταπονημένη και ασταθής.