Γιώργος Μαζωνάκης: «Οίκος Ανοχής» - Ολόγυμνος μέσα στην άγρια νύχτα σε παραλία

Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Μαζωνάκης
Instagram / Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, πέρα από σπουδαίος καλλιτέχνης, είναι ένας άνθρωπος ακομπλεξάριστος και το δείχνει και πάνω στη σκηνή, αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις του, αν και είναι σπάνιες, αλλά ακόμη περισσότερο στα social media του, όπου είναι πολύ ενεργός. Ιδιαίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από όσα κάνει στην καθημερινότητά του, αλλά και στις πιο τρελές στιγμές του.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ του μία φωτογραφία όπου ο ίδιος πόζαρε ολόγυμνος σε μία παραλία, μέσα στην άγρια νύχτα, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με μία μπλούζα που κρατούσε στα χέρια του. Έδωσε και τίτλο στην συγκεκριμένη ανάρτηση και την συνόδευσε με ένα μήνυμα όλο νόημα στην λεζάντα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη χωρίς ρούχα και το μήνυμά του

«Οίκος Ανοχής

Μη μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή. Τη δεύτερη την άφησα στον Οίκο που εγκατέλειψα ! #osozwmazw…», σημείωσε χαρακτηριστικά. Δεν είναι απίθανό, βέβαια, να κάνει ένα μικρό spoiler με αυτό τον τρόπο και για κάποιο ακυκλοφόρητο τραγούδι του. Οι ακόλουθοί του, πάντως, δεν έδειξαν να ενοχλούνται καθόλου από το post του και, μάλιστα, στα σχόλια τον αποθέωναν.

Δείτε επίσης: Στον "πάγο" η δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω - Η αντίδραση του Δημήτρη Μακρυνιώτη


Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται γυμνός στο αγαπημένο του κοινό. Πριν από ένα χρόνο, το 2023, είχε κυκλοφορήσει το τραγούδι του "μαΖω ακόμα (Όλα μου τα θέλω)" και στο videoclip αυτού είχε βγει ξανά χωρίς ρούχα μπροστά στην κάμερα. Ήταν καθισμένος στην πολυθρόνα ενός σκοτεινού σπιτιού, μπροστά από μία τεράστια τζαμαρία.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης - Βόλτα στα στενά της Μυκόνου αγκαζέ με καστανή επιχειρηματία (Φωτογραφίες)