Σήμερα η κηδεία του Ντίνου Καρύδη - Το μέρος και η ώρα που θα γίνει

Οι συγκινητικές φωτογραφίες από την τελευταία του δημόσια εμφάνιση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Ντίνος Καρύδης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 85 ετών, έχοντας χάσει την μάχη του με τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του). Θρήνος σκορπίστηκε με αυτή την είδηση, καθώς ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον χώρο της υποκριτικής.

Η οικογένειά του, οι φίλοι και συνεργάτες του, ωστόσο, θα μπορέσουν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία και τον αποχαιρετήσουν σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στο κοιμητήριο Ζωγράφου όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Τι ώρα θα γίνει η κηδεία του Ντίνου Καρύδη

«Αγαπημένε μου φίλε Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανηψάκι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε κ μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία.. Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστείρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη.. Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα’σε αγαπαμε πάντα και θα’σε αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγράφου.. Καλό ταξίδι λατρεύετε μας Ντινάκο και θερμά συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα..», γράφει στην ανακοίνωσή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, μεταξύ άλλων.


Η φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός είναι αρκετά παλιά, καθώς τα τελευταία χρόνο λόγω της κατάστασης της υγείας του ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη (δείτε εδώ το σπαρακτικό της αντίο) είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητες με τις δημόσιες εμφανίσεις του να είναι ελάχιστες.

Μάλιστα, η τελευταία του εμφάνιση χρονολογείται πέρυσι, τον Οκτώβριο του 2023 στο θέατρο Ήβη όπου παρευρέθηκε με την σύζυγο του για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης, «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» στην οποία πρωταγωνιστούσε η κόρη του. Στο τέλος της παράστασης η οικογένεια πόζαρε αγκαλιασμένη, ενώ δίπλα τους βρισκόταν ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Πηγή φωτογραφιών: NDP