Μεγαλοαπατεώνας εξαπάτησε την Κατερίνα Λέχου κι όχι μόνο

Ποιοι σταρ είδαν τα χρήματά τους κάνουν φτερά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Απίστευτο περιστατικό φέρνει στο φως η εφημερίδα Espresso μέσα από ρεπορτάζ της για Γιαννιώτη μεγαλοαπατεώνα που με συνεργό την ερωμένη του η οποία ήταν πρώην αρχιγραμματέας μεγαλοστελέχους μεγάλης ΠΑΕ απέσπασε χρηματικά ποσά από διάφορους σταρς όπως την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα αλλά και την δικιά μας Κατερίνα Λέχου!

Ο 65χρονος απατεώνας, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ είχε καταφέρει να γλιτώσει από την αστυνομία και για πάνω από μια δεκαπενταετία κινούνταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Λίγες ημέρες πριν, ωστόσο, ήρθε η δικαίωση για τα θύματά του αφού καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών σε κάθειρξη εννέα ετών αλλά με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τον όρο καταβολής εγγύησης 30.00 ευρώ!

Τα θύματα του «χρηματιστή»

Στα θύματά του συγκαταλέγεται η καλλονή Αντριάνα Σκλεναρίκοβα που την περίοδο δράση του μεγαλοαπατεώνα ζούσε την Ελλάδα, παντρεμένη με τον πρώην σταρ του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμέ!

Adriana Sklenarikova
08-07-2011 Ελ.Βενιζέλος.Adriana Sklenarikova

Θύμα του ήταν, επίσης, και ο Θανάσης Κωστούλας, πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Ολυμπιακού Βόλου, από τον οποίο "έφαγε" 500.000 ευρώ. Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται πως είχε εξαπατήσει και την Κατερίνα Λέχου με την πρόφαση ότι θα επένδυε χρήματά της σε διεθνή χρηματιστήρια. Ο ίδιος κυκλοφορούσε πάντα με πολυτελή αυτοκίνητα έλεγε ότι είναι φίλος της Ελένης Πετρουλάκη και ήταν ντυμένος πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας, ενώ έδινε ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια, ειδικά σε ότι αφορούσε ρολόγια.

Στα θύματά του υποσχόταν μάλιστα μια ζωή μέσα στην πολυτέλεια, φέρνοντας σαν παράδειγμα την δική του καθημερινότητα!

Το κουβάρι της απάτης αυτής άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μία μετά την άλλη οι προσωπικότητες του θεάματος κια του αθλητισμού άρχισαν να προσφεύγουν στις Αρμόδιες Αρχές, καταγγέλλοντας τον "χρηματιστή" ότι τους εξαπάτησε αποσπώντας ποσά με πολλά μηδενικά. Τα χρήματα αυτά τα διεκδικούν πίσω μέσω της δικαστικής οδού, με την διαφορά ότι «ο λύκος της ελληνικής wall street» είχε φροντίσει προ πολλού να αδειάσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς!