Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες σε ερώτηση για την Μαρία Αντωνά

Το τσάκωσαν στο αεροδρόμιο μετά το ταξίδι τους στο Λονδίνο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες σε ερώτηση για την Μαρία Αντωνά

Ο Γιώργος Λιάγκας κρατάει πολύ καλά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά από το 2016 και μετά όπου χώρισε με την Φαίη Σκορδά, καθώς προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό του, αλλά κυρίως τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την παρουσιάστρια.

Παρόλα αυτά, το καλοκαίρι του 2024 έγινε γνωστό πως ο ίδιος είναι ερωτευμένος και σε σχέση με την Μαρία Αντωνά, η οποία λίγο νωρίτερα είχε χωρίσει με τον Άρη Σοϊλέδη, μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας, ενώ ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στις αρχές της σχέσης τους υπήρχαν αμφιβολίες, ωστόσο το γεγονός πως ο παρουσιαστής δεν είχε μπει στη διαδικασία να το διαψεύσει, όπως κάνει όποτε διαδίδονται ψευδείς φήμες προς το πρόσωπό του, ήταν σαν να το επιβεβαιώνει.

Στη συνέχεια ακολούθησαν κοινές τους φωτογραφίες από διακοπές τους στον Πόρο (δείτε εδώ), ενώ παρόλο που πλέον είναι γνωστό πως είναι μαζί, αν και δεν προχωρούν σε κοινές αναρτήσεις, ανεβάζουν φωτογραφίες από τα ίδια μέρη, προδίδοντας έτσι όσα κάνουν κάθε φορά.

Το ίδιο συνέβη και κατά το πρόσφατο ταξίδι τους στο Λονδίνο. Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε εκεί για να πάρει συνέντευξη από τον Κωνσταντίνο Αργυρό και η σύντροφός του τον ακολούθησε. Έκαναν βόλτες μαζί, επισκέφθηκαν μουσεία και πολλά ακόμη - δείτε εδώ φωτογραφίες.

Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα στις κάμερες σε ερώτηση για την Μαρία Αντωνά

Γύρισαν, ωστόσο, ξεχωριστά, με τις κάμερες να πετυχαίνουν μόνο του τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο. Δημοσιογράφος του Breakfast at Star, βέβαια, δεν δίστασε να τον ρωτήσει για την καλή του, με τον ίδιο να αποφεύγει να πει οτιδήποτε.

«Παιδιά, για δουλειά πήγαμε στο Λονδίνο. Πίσω είναι ο star ο Αργυρός», είπε χαρακτηριστικά όταν τον ρώτησαν πώς πέρασε στο ταξίδι του.

«Ήταν και η Μαρία Αντωνά μαζί σας», επέμεινε ο ρεπόρτερ.

«Ευχαριστώ πολύ παιδιά, ευχαριστώ...», δήλωσε απλώς και αποχώρησε με χαμόγελο.