Ντίνος Καρύδης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του μεγάλου ηθοποιού

Φίλοι και οικογένεια θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του Ντίνου Καρύδη. Ο μεγάλος ηθοποιός έφυγε από την ζωή χθες Κυριακή 15/9 σε ηλικία 86 ετών, με την είδηση να έχει προκαλέσει τεράστια θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και τους ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του Ντίνου Καρύδη

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που χάρισε πολλά στον ελληνικό κινηματογράφο, στο θέατρο και στην τηλεόραση. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Τα τελευταία χρόνο όμως απείχε από την τηλεόραση και γενικά την showbiz. Πρόσφατα μάλιστα, είχε βιώσει και μια απώλεια...

Τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία την Τρίτη 17/9 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Στην τελευταία του συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Λοιπόν, είχε αποκαλύψει πως ήταν κλινήρης και δεν περπατούσε. Αν έβγαινε, έβγαινε μόνο με μπαστούνι και κάποιον μαζί του.

«Το 2018 έπαθα έμφραγμα. Ήμουν στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία και πιθανόν τα δακρυγόνα μου έκαναν κακό. Βέβαια θα πάθαιναν και άλλοι. Με γλίτωσε η Γωγώ Ατζολετάκη που ήμασταν παρέα εκεί. Άμεσα φώναξε ασθενοφόρο και με πήγαν στο νοσοκομείο. Έμεινα τότε έναν μήνα.

Ντίνος Καρύδης

Γύρισα σπίτι και από τότε είμαι κλινήρης στο κρεβάτι. Δεν περπατάω, παραπατάω. Όταν βγαίνω, βγαίνω μονάχα με παρέα, έχω και μπαστούνι αλλά τα πόδια από κάτω με έχουν αφήσει. Το καλοκαίρι στο Κιάτο κολυμπάω και θυμάμαι ότι ξύπνησα ένα πρωί και διαπίστωσα πως ήμουν χάλια», είπε, ενώ είχε μιλήσει και για την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη και το πόσο τον έχει βοηθήσει.