Έλενα Τοπαλίδου: Η σπαρακτική ανάρτηση για το θάνατο του πατέρα της

Η φωτογραφία και το κείμενο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια πολύ δύσκολη περίοδο διανύει η Έλενα Τοπαλίδου. Το τελευταίο διάστημα - σύμφωνα με ρεπορτάζ - βρίσκεται σε διάσταση με τον Νίκο Κουρή λίγους μήνες μετά το γάμο τους που συζητήθηκε (δείτε το λόγο που χώρισαν) και σήμερα έχει τα δυο χρόνια από το θάνατο του πατέρα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η χορεύτρια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον πατέρα της και το γιο της που είχε τραβήξει πριν πολλά χρόνια και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια.

Η ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου για το θάνατο του πατέρα της

«Δύο χρόνια 12.09.22. – Θα σε πάρω στις 11:00 μπαμπά – Καλή ώρα είναι 11:00… 9;15 έφυγε το πλοίο, 9;15 έφυγες κι εσύ. Ήμασταν μαζί στη θάλασσα. Τραγουδούσα», έγραψε στην ανάρτησή της.

Έλενα Τοπαλίδου θάνατος πατέρα

Τι είχε πει για το θάνατο του πατέρα της

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Έλενα Τοπαλίδου είχε μιλήσει για το θάνατο του πατέρα της.

«Αυτό με τα θαύματα το είχα πει κάποια στιγμή όταν «έφυγε» ο μπαμπάς μου. «Έφυγε» το 2022 και αρχικά το πένθος ήρθε σαν αίσθηση ότι υπάρχουν θαύματα. Σιγά σιγά παίρνει τον δρόμο του. Μάλλον για να επιβιώσει ο καθένας πρέπει να βρει τη λύση του και εγώ τα πράγματα τα σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή, δεν ενοχλώ. Οι άνθρωποι πρέπει να συνεννοούνται μεταξύ τους υποτίθεται. Όχι πως συνεννοούνται ποτέ και συμφωνούν. Πιστεύω το ότι συμφωνούν είναι μία αποδοχή που δεν ισχύει τελικά γιατί έτσι κι αλλιώς ο καθένας τα βλέπει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Η παρεξήγηση είναι το μόνο σίγουρο» είχε εξομολογηθεί.