Νικόλας Ράπτης – Πατέρας για πρώτη φορά: «Συγγνώμη κόρη μου, που η πρώτη φάτσα που είδες ήταν αυτή»

Λίγο μετά την 1η επέτειο γάμου του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νικόλας Ράπτης, αφού μόλις έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, που έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική του ζωή απέκτησε μία υπέροχη κόρη.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Νικόλας Ράπτης ανεβάζοντας μία φωτογραφία με το πόδι της νεογέννητης μικρής. Θυμίζουμε πως πέρσι στις 2 Σεπτεμβρίου, είχε παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του κάτω από άκρα μυστικότητα και πάλι.

Δείτε επίσης: H Μαρία Ηλιάκη "πρόδωσε" το γάμο του Νικόλα Ράπτη στην Αντίπαρο - Φωτογραφία από την δεξίωση

Η ιδιαίτερη αφιέρωση του Νικόλα Ράπτη στην κόρη του

«Συγγνώμη κόρη μου, που η πρώτη φάτσα που είδες στη ζωή σου ήταν αυτή! Καλώς ήρθες ουράνιο τόξο», σημείωσε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο Νικόλας Ράπτης στη λεζάντα της ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Με τη σύντροφό μου είμαστε έξι χρόνια μαζί, καταλαβαίνεις ότι όταν με έναν άνθρωπο είστε πολλά χρόνια μαζί είναι λίγο άβολες αυτές τις στιγμές. Δεν είμαι γενικά διαχυτικός, δε λέω εύκολα σ' αγαπώ. Το ταξίδι στο Παρίσι δεν έγινε επί τούτου, απλά όταν βρεθήκαμε εκεί είπα τώρα είναι η στιγμή. Γονάτισα πάντως για να κάνω πρόταση όπως στις ταινίες, αλλά μετά σηκώθηκα πολύ δύσκολα», έχει δηλώσει ο Νικόλας Ράπτης για την αγαπημένη του και πλέον μητέρα της κόρης του, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις του για εκείνη.