Βίκυ Καγιά: Με μπαντάνα και μακρύ λεοπάρ φόρεμα - Άφωνοι όλοι με την εμφάνισή της στην παραλία

Ό,τι και να βάλει της ταιριάζει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βίκυ Καγιά
Instagram / Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά απόλαυσε φέτος ένα από τα πιο ανέμελα καλοκαίρια της, μακριά από βεβαρημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, και τα παιδιά τους. Έχει συγκεντρώσει, λοιπόν, πλούσιο φωτογραφικό υλικό από αυτό και συχνά δημοσιεύει κάποια στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, ανέβασε στο προφίλ της κάποια δικά της κλικ από την παραλία, όπου πόζαρε με ένα πολύ διαφορετικό look απ' ότι συνήθως. Είχε επιλέξει να φορέσει ένα μακρύ λεοπάρ φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε άψογα την σιλουέτα της και για αξεσουάρ της διάλεξε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μία μαύρη μπαντάνα με λευκές λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: Οι topless πόζες της στην παραλία στα 46 της - Φωτογραφίες από τις διακοπές με τον Ηλία Κρασσά

Η νέα ανάρτηση της Βίκυς Καγιά από την παραλία

Όλοι έμειναν άφωνοι μόλις την είδαν και γι' αυτό τα like και τα σχόλια ήταν χιλιάδες στο λεπτό. Οι ακόλουθοί της δεν σταματούσαν να αναφέρουν πόσο όμορφη είναι και πόσο υποστηρίζει κάθε στυλ. «Και ράσα να φορέσεις θα τους δώσεις στυλ!!!», της έγραψαν μάλιστα.

Δείτε επίσης: Φωτογραφίες από το σπίτι της στο Αχλάδι Εύβοιας - Μέσα σε καταπράσινο βουνό με τεράστιο ονειρικό κήπο


Ο φωτογραφικός φακό του Youweekly.gr πριν από λίγες μέρες απαθανάτισε την ίδια, τον καλό της και τα παιδιά τους σε κοσμική παραλία της Μυκόνου, στις πρώτες ξαπλώστρες πάνω στη θάλασσα.

Η Βίκυ Καγιά όπως ήταν φυσικό, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το μαύρο μπικίνι της και τις ασύλληπτες αναλογίες στο σώμα της. Μπορεί να έφερε στον κόσμο δυο παιδιά, τον Κάρολο Ηλία και την Μπιάνκα, ωστόσο, έχει επίπεδη κοιλιά και καλλίγραμμα πόδια.

Στην θάλασσα λοιπόν όπου βρέθηκαν δεν τους ένοιαξαν τα αδιάκριτα βλέμματα και δεν σταμάτησαν τις αγκαλιές με τον σύζυγό της αλλά και τα φιλιά στο στόμα. Είναι από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz όπου δεν τους έχει επηρεάσει η φθορά του χρόνου...

Δείτε επίσης: «Υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς ότι παίρνετε διαζύγιο» - Η εξομολόγηση της Βίκυς Καγιά για τον γάμο με τον Ηλία Κρασσά, τα παιδιά και τη ζωή εκτός τηλεόρασης

Ηλίας Κρασσάς

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς Μύκονος

Τα παιδιά της από την άλλη όταν την είδαν, έτρεξαν στην αγκαλιά της. Αμέσως και οι τρεις τους βούτηξαν στην θάλασσα όπου δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια, με την Βίκυ Καγιά να τα κάνει βουτιές στο νερό.

Βίκυ Καγιά Μύκονος

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς παιδιά

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς Μπιάνκα

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς Κάρολος Ηλίας