Γέννησε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου - Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιβάνης

Να τους ζήσει το μωράκι τους!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ανδρομάχη Δημητροπούλου
Instagram / Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε πως ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Λιβάνη. Περίμεναν αρκετό καιρό για να ανακοινώσουν τα ευχάριστα, ωστόσο από τη στιγμή που η τραγουδίστρια έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα για πρώτη φορά, ακολούθησαν πολλές ακόμη φωτογραφίες και δηλώσεις για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του ζευγαριού.

Πριν από λίγες μέρες η ίδια είχε αναρτήσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok στο οποίο ανέφερε πως ενώ είχε μπει στον μήνα της και περίμενε πως και πως να γεννήσει, ο μπέμπης της δεν ήθελε ακόμα να βγει, περιγράφοντας παράλληλα την κούραση που ένιωθε όσο το μωρό της μεγάλωνε (δείτε το εδώ).

Γονείς για πρώτη φορά η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο Γιώργος Λιβάνης

Τελικά, ο γιος τους ήρθε σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στη ζωή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Οι δύο γονείς είναι πανευτυχείς, καθώς όλα πήγαν καλά. Η νέα μανούλα χρειάζεται ξεκούραση και το youweekly.gr εύχεται να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Ετοιμάζουν γάμο-βάφτιση


Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρός ο περήφανος μπαμπάς, είχε δηλώσει για τον ερχομό του παιδιού του: «Ανυπομονώ να γεννηθεί το παιδί μας με την Ανδρομάχη. Αυτά τα πράγματα είναι απλά, ήρθε και έδεσε. Πέρσι τέτοια εποχή, αν με ρωτούσες, θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να μου συμβεί όλο αυτό. Όταν είδα το παιδί χοροπηδούσα, αν και η έντονη αντίδραση ήταν πιο μετά. Στην αρχή μου έλεγαν πως ήταν κοριτσάκι για κάνα μήνα, μπερδεύτηκε ο γιατρός. Θέλω να βρίσκομαι μέσα στον τοκετό, είμαι δίπλα της σε όλα και θα είμαι εκεί από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή», (δείτε εδώ το βίντεο).