Μαρία Σολωμού: «Πρέπει να έχω μαζέψει κάποιες d@k pic! Είπα δόξα τω Θεώ, με...»

Η εξομολόγηση για τα μηνύματα που δέχεται στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: «Πρέπει να έχω μαζέψει κάποιες d@k pic! Είπα δόξα τω Θεώ, με...»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube βρέθηκε η "Five minute mom" Έλενα Χαραλαμπούδη. Οι δυο γυναίκες λοιπόν, σε κάποια στιγμή της συζήτησης που είχαν, αναφέρθηκαν και στα μηνύματα που δέχονται στα social media που κάποιες φορές είναι πιο... πικάντικα.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός με αφορμή την συζήτηση αυτή, αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια ανακάλυψε τα μηνύματα που δέχεται από όσους δεν την ακολουθούν, λέγοντας πως εκεί είδε κάποιες d@k pic που της έχουν στείλει.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού

«Δεν έχεις πάρει d@k pic; Εγώ κατάλαβα τους ποδολάγνους από το Instagram, δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα. Εγώ τα δύο πρώτα χρόνια που το άνοιξα… κανείς. Βέβαια, μετά ανακάλυψα ότι δεν είχα βρει αυτό το βελάκι, που σου δείχνει τα μηνύματα όσων δεν σε ακολουθούν. Άσε μετά που τα άνοιξα τι βρήκα… Εγώ το 21′ τα άνοιξα. Από τότε και για τον πρώτο χρόνο τίποτα. Πρέπει να έχω μαζέψει κάποιες d…k pic λίγες. Μου ήρθαν κάποια στιγμή κι είπα δόξα τω Θεώ, με θεωρούν γυναίκα. Εγώ δεν καταλαβαίνω και τη χρησιμότητα. Δηλαδή, όταν θα σου έρθει αυτό, έλεγα σε εμένα ποτέ, με βλέπουν αλλιώς γιατί έχω και πολλές γυναίκες που με ακολουθούν. Το 80% είναι γυναίκες και το 20% άντρες» εξομολογήθηκε η Μαρία Σολωμού.

Δείτε επίσης: «Παράλληλα με εμένα τα είχε με...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για την απιστία και η σχέση με τον Mente Fuerte

Οι δηλώσεις της για τα επικριτικά σχόλι

«Δε με αφορά τίποτα. Είναι φοβερό, το έχω κάνει λίγο επιστήμη. Αν καθόμουν και ασχολούμουν με το τι λέει ο καθένας, δε θα έκανα άλλη δουλειά 20 χρόνια ας πούμε. Νομίζω είμαι εύκολος στόχος. Γίνεται η ατάκα viral και τι λέω; Ανακάλυψα κάτι; Ανά πενταετία, οι δηλώσεις που κάνω οι έντονες, η επόμενη πενταετία έρχεται να με δικαιώσει, γιατί αι φέτος με έχουν δείρει αρκετά, θα περιμένω σε 2, 3 χρόνια όμως να δικαιωθώ, λίγο ξύλο τρώω, δεν είναι...», είπε η Μαρία Σολωμού.